Dobrý deň a čaute,
chcem si dať operovať nos, preferujem SR, ale kľudne pôjdem aj do Čiech. Mám na Vás všetkých otázku, s kým máte naozaj dobré skúsenosti? Nerada by som si odniesla traumu a nedajbože ľahla pod nôž niekomu, komu nemožno dôverovať, že je profesionál. Dám na rady. Za odporučania vopred ďakujem.
Rinoplastika/plastika nosa
Ja keď som chcel ísť na plastiku nosa,uvažoval som nad doktorom červenom zBanskej bystrice.Teraz keď nad tym tak rozmýšľam som rád že som na žiadnu operáciu nešiel.Nechcem tá odhovárať,ale dobre si rozmyslí či plastika naozaj vyrieši tvoj problém.Co viem tak nie vždy sa podarí operácia ,a niekedy nestačí len jeden zákrok.A niekedy môže byť výsledok ešte horší.
Absolutne chápem tvoje pochybnosti. Tiež mi trvalo kým som sa odhodlala k plastike a našla som toho správneho dr. Nos mám našťastie dobrý takže jeho plastiku nepotrebujem. Mne robili plastiku bruška na klinike Yes Visage v Bratislave. Myslím že majú aj pobočku v ČR. Či robia aj plastiku nosa v BA neviem ale celkovým prístupom na klinike a aj so starostlivosťou som bola nadmieru spokojná. Doktor bol príjemný a trpezlivý keď odpovedal na moje otázky a obavy na konzultácii. Je tomu už pár mesiacov a výsledok je super, takže za mňa úplná spokojnosť. Držím place s hľadaním no hlavne sa netreba unáhliť.