nechce chodit do obchodu

uuleuskauu

Podobny problem mala jedna moja znama, nazvime ju Beta. Beta a Lena boli naj kamosky od detstva a Lena s Betou v dospelosti nikdy nikam nechcela chodit. Ani ked povedala, ze ju pozyva na kavu. Nekradla, nebola pristihnuta pri kradezi a ani nebola chora a nemala fobie. Prilis neskoro Bete docvaklo, ze Lena o nu ako o cloveka nestoji, asi ju nemala rada, ale nemala dovod, lebo Beta sa k nej spravala pekne a s uctou a vazila si ju ako cloveka a nikdy ju neponizovala, davala jej iba dobre mienene rady do zivota, ktore Lena aj tak vzdy odignorovala. S frajerom isla Lena aj na kraj sveta aj ked ju ponizoval, vsade jej len hanbu robil a myslel len na seba, nelubil ju a Bete ani nedvihala telefony, skryvala sa pred nou. Bola pre nu vzduch, ale aspon ze jej to doslo aj ked neskoro. Teraz sa uz nestretavaju a Beta sa stretava iba s ludmi, co o nu stoja. Lena mala len ten problem, ze o Betu nestala, nemala ju rada bez priciny a nevedela jej to povedat na rovinu. Preto netreba za tym hladat psychicke vady a fobie a ani pristihnutie pri kradezi. Podla mna si len natrafila na cloveka, ktory ta nema za nic a nechce sa s tebou stretavat nema ani gule splechnut ti to do tvare na rovinu. Tak ze tak. Nestracaj s nou cas a stretavaj sa s inymi. Alebo sa venuj sama sebe. Alebo skus len tak zo srandy sa jej neozvat tak dlho, ako dlho to len pojde, ze ci sa ozve ona tebe. Ked sa ti neozve sama od seba aj xy rokov, tak aspon vies na com si.

petronneta

neviem, čo jej je, ale ja by som sa tým nezapodievala. Nemáš dosť vlastných starostí, že sa staráš o takéto blbosti? A inak, veď sa jej spýtaj.

Tomas 12345

Ked nechodí tak asi má na to dôvod, o ktorom nechce s druhými diskutovať. Nevyzvedaj teda od nej, očividne tento problem s druhými riešiť nechce.

Kamka_SL

Mozno trpi autizmom, poruchou osobnosti, schyzofreniou, strachu z velkych priestorov, vela ludi, hluku, je toho vela co by to mohlo byt.

doba

ja ju netaham nasilu so mnou po obchodoch, ale vidim, ze sa vyhyba ist si kupit flasu mineralky, hoci je smadna atd. ani do mhd nevlezie. uz rozmyslam, ci nema strach z uzatvorenych priestorov, ale nechce chodit ani na velke priestranstvo, tak neviem, ci moze trpiet strachom aj z uzavreteho aj z otvoreneho naraz. ?