Ahojte, boli ste niekto dobrovolne nezamestnaný?, že už ste nemohli tých tajtrlov na úrade? (Chápem, že ich tlačia z hora, ale...).
Aké máte skúsenosti z Úradu práce a ako ste to mali vy
Ja sa Vám čudujem že robíte na Slovensku. Zachvíľu tu už nebude mať kto robiť lebo každý čo je aspoň trochu šikovný vypadne z tejto otrockej krajiny. A úrad práce? Zbytočná inštitúcia...
Mgtow a prečo to riešiš? Ani mne sa nechce robiť, vstávať skoro ráno a ísť makať za pás na smeny a počúvať tých slovenských kktských manažérov a lídrov. Priznávam, neštudovala som takže mi nič iné ako práca za pásom nezostáva. Ale nechce sa mi a tiež nepracujem. A riešiť dôchodok? Aj tak sa ho nedožijeme. A zodierať sa 40 rokov a dostať 300 euro? Na.s.r.ať
Vidim, ze ste to nepochopili. Tak este raz. Ja si pracu hladam. Nebudem vsak pracovat niekde za 600 eur v hrubom a tiez ak uz na pohovore vidim, ze sef je polokreten, tak tam tiez nenastupim. Problem je v spravani uradnicok na urade prace. Z toho dvodu sa pytam, ci sa radsej niekto z uradu prace odhlasil a ma statut dobrovolne nezamestnaneho alebo zatne zuby a trpi ich vycinanie.
Poznam takeho chlapa u nas, ktory je dobrovolne nezamestnany, lebo ze jemu sa neoplati robit nic za 500€ mesacne a este jedneho mladeho, ktory vystudoval ledva socialnu pracu a teraz si mysli, ze sa onho budu bit a rovno pojde robit generalneho riaditela niekam. Inak nic ine nema zmysel. Tak radsej doma a rodicia, zivte ma. Na takych ludi radsej nemam ani nazor, lebo by bol velmi nepekny.
Správny športový outfit môže byť tým, čo nás motivuje k zmene životného štýlu. Prečo teda nezačať nový rok (a možno aj niektoré naše predsavzatia) s novými kúskami v šatníku? čítať viac
Výživové doplnky sú súčasťou modernej starostlivosti o zdravie, ale nie všetky produkty sú rovnaké. Technológia postupného uvoľňovania zabezpečuje, že účinné látky sa uvoľňujú vtedy, keď ich telo potrebuje. Ide o svetový trend v liečivách a doplnkoch, ktorý vychádza z obmedzenej absorpčnej kapacity čriev. To znamená, že naše telo väčšinou dávky vitamínov nedokáže využiť naraz a má hranicu, koľko vitamínov dokáže vstrebať počas určitého času. čítať viac
Výživové doplnky sú súčasťou modernej starostlivosti o zdravie, ale nie všetky produkty sú rovnaké. Technológia postupného uvoľňovania zabezpečuje, že účinné látky sa uvoľňujú vtedy, keď ich telo potrebuje. Ide o svetový trend v liečivách a doplnkoch, ktorý vychádza z obmedzenej absorpčnej kapacity čriev. To znamená, že naše telo väčšinou dávky vitamínov nedokáže využiť naraz a má hranicu, koľko vitamínov dokáže vstrebať počas určitého času. čítať viac
Hovorí sa, že vlasy sú korunou krásy. Dajú sa upravovať do rôznych účesov, ktoré dotvárajú náš vzhľad. Platí to ale iba do momentu, než sa ich objem rapídne zmenší a bujná hriva na hlave už začína byť len dávnou spomienkou. Príčiny môžu byť rôzne, to ale neznamená, že sa musíte s touto nepríjemnou situáciou zmieriť. čítať viac
Predtým, ako prišiel Google a iné internetové nástroje, chodili sme si po rady k našim starým materiam, ktoré boli neoceniteľnými zdrojmi múdrosti. Tieto babské rady pochádzali z dlhoročných skúseností a vlastných experimentov, ktoré sa odovzdávali z generácie na generáciu. A niektoré z nich využívame dodnes. čítať viac