Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dobrovolne nezamestnana

Kacenka000

Ja sa Vám čudujem že robíte na Slovensku. Zachvíľu tu už nebude mať kto robiť lebo každý čo je aspoň trochu šikovný vypadne z tejto otrockej krajiny. A úrad práce? Zbytočná inštitúcia...

anickaanka

Mgtow a prečo to riešiš? Ani mne sa nechce robiť, vstávať skoro ráno a ísť makať za pás na smeny a počúvať tých slovenských kktských manažérov a lídrov. Priznávam, neštudovala som takže mi nič iné ako práca za pásom nezostáva. Ale nechce sa mi a tiež nepracujem. A riešiť dôchodok? Aj tak sa ho nedožijeme. A zodierať sa 40 rokov a dostať 300 euro? Na.s.r.ať

sigynka

Vidim, ze ste to nepochopili. Tak este raz. Ja si pracu hladam. Nebudem vsak pracovat niekde za 600 eur v hrubom a tiez ak uz na pohovore vidim, ze sef je polokreten, tak tam tiez nenastupim. Problem je v spravani uradnicok na urade prace. Z toho dvodu sa pytam, ci sa radsej niekto z uradu prace odhlasil a ma statut dobrovolne nezamestnaneho alebo zatne zuby a trpi ich vycinanie.

Matyo

Pokiaľ si vyriešiš financovanie zdravotného, príp. ešte sociálneho poistenia, tak úrad práce k životu nepotrebuješ...

Chrumkaa

Poznam takeho chlapa u nas, ktory je dobrovolne nezamestnany, lebo ze jemu sa neoplati robit nic za 500€ mesacne a este jedneho mladeho, ktory vystudoval ledva socialnu pracu a teraz si mysli, ze sa onho budu bit a rovno pojde robit generalneho riaditela niekam. Inak nic ine nema zmysel. Tak radsej doma a rodicia, zivte ma. Na takych ludi radsej nemam ani nazor, lebo by bol velmi nepekny.

Najčítanejšie články