Ahojte, boli ste niekto dobrovolne nezamestnaný?, že už ste nemohli tých tajtrlov na úrade? (Chápem, že ich tlačia z hora, ale...).
Aké máte skúsenosti z Úradu práce a ako ste to mali vy
Ja sa Vám čudujem že robíte na Slovensku. Zachvíľu tu už nebude mať kto robiť lebo každý čo je aspoň trochu šikovný vypadne z tejto otrockej krajiny. A úrad práce? Zbytočná inštitúcia...
Mgtow a prečo to riešiš? Ani mne sa nechce robiť, vstávať skoro ráno a ísť makať za pás na smeny a počúvať tých slovenských kktských manažérov a lídrov. Priznávam, neštudovala som takže mi nič iné ako práca za pásom nezostáva. Ale nechce sa mi a tiež nepracujem. A riešiť dôchodok? Aj tak sa ho nedožijeme. A zodierať sa 40 rokov a dostať 300 euro? Na.s.r.ať
Vidim, ze ste to nepochopili. Tak este raz. Ja si pracu hladam. Nebudem vsak pracovat niekde za 600 eur v hrubom a tiez ak uz na pohovore vidim, ze sef je polokreten, tak tam tiez nenastupim. Problem je v spravani uradnicok na urade prace. Z toho dvodu sa pytam, ci sa radsej niekto z uradu prace odhlasil a ma statut dobrovolne nezamestnaneho alebo zatne zuby a trpi ich vycinanie.
Poznam takeho chlapa u nas, ktory je dobrovolne nezamestnany, lebo ze jemu sa neoplati robit nic za 500€ mesacne a este jedneho mladeho, ktory vystudoval ledva socialnu pracu a teraz si mysli, ze sa onho budu bit a rovno pojde robit generalneho riaditela niekam. Inak nic ine nema zmysel. Tak radsej doma a rodicia, zivte ma. Na takych ludi radsej nemam ani nazor, lebo by bol velmi nepekny.