Predkožka zrastená so žaluďom

Príspevok v téme: Predkožka zrastená so žaluďom
Byakuya Kuchiki

Dobrý večer. Mám 17, pri masturbácii som si všimol že moja predkožka je zrastená so žaluďom. Predkožk asa dá stiahnuť úplne ib aak je penis v kludnom stave ale keď mi stojí tak predkožku dám dole iba do pólky žaludďu. Chcel by som vedieť čo s tým či sa to dá nejako riešiť bez lekárskeho zákroku alebo iné rady.

Martiinka2

Ahoj,napiš mi na email martiinka2@seznam.cz ,poradím ti nejaké cviky. Jedna se o fimozu a dá se to rozcvicit. Na obřízku posíláme až když vyčerpame vsechny moznosti.

marek415

normalne chod k urologovi. s tym neurobis ty nic. jedine si to mozes dobabrat, poskodit. ver mi, ze nechces prist v sedemnastich o nastroj, ktory budes potrebovat cely zivot. ja som mal nieco podobne. poslali ma na obriezku a bolo to najlepsie, co som mohol urobit. ak by som mal syna, tak ho necham obrezat hned pri porode. je to hygienicke, nic nezavadzia, sex je rovnaky, mozno este lepsi, zenam to nevadi, paci sa im to. predkozka je riadna blbost.

drevolub

Hej defcon a nemylis si to s nastrihnutim uzdičky? Nenastrihava sa hradza pri porode?
A teda priatelu neviem ako to myslis uplne ale normalne chod obvodnemu nech ta posle urologovi. Ziadna hanba.

Defcon

Tusim sa tento zakrok vola nastrihnutie hradze. Chod za urologom, je to zakrok na 1 minutu. Neskusaj si to robit sam !!!