ahojte, uz dlho sa snazim zdravo stravovat a uz som chudla 1 mesiac bez prerusenia a dnes som bola u babky a hrozne som sa prejedla nezdravich veci, a tak som sa chcela spytat ci sa da vyditelne pribrat za jeden vecer?
dá sa pribrať po jednom prejedení?
Chlpac prečo plašíš??
Ano, je to problem. Ak si zjedla pol kila , tak z toho priberies asi 10kg a to uz nezhodis. A teraz chod robit nieco uzitocne.
jednodnove priberanie a ani hladovanie nie je k nicomu...
a čo myslíš, že z toho priberieš?
Toto sa aj mne včera stalo, celý mesiac som jedla zdravo a aj včera ale v noci som zjedla päť smotanovych jogurtov a jednu mozzarellu
hm. Asi tak. Prejedanie je problém ak to je dlhodobo ;)
Toľko priberieš koľko sa dá schudnúť pri jednodňovej diete a cvičení.
Nebud privelmi haklivy na pravopis, zas dievcatko napisalo mnozstvo slov pravopisne spravnych.-))))) ale to uz nespomnies.-)))
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Nie neda.. Teda nie viditelne. Maximálne môžeš vážiť o pár gramov tku vyše, dočasne o vodu vyše a ešte o to jedlo co máš v bruchu vyše. Ale chcem ti povedať ze nemysli na také somariny, v živote sú dôležité iné veci a pokiaľ sa budem sústrediť len na takéto veci stratíš všetky vášne a do kašleš si budúcnosť.. Ešteze som si to ja uvedomila skoro