Mám ppp?

Príspevok v téme: Mám ppp?
Dada666

Stále myslím na jedlo a striedajú sa u mňa obdobia hladovania a prejedania sa a niekedy aj vraciam ak zjem toho veľa ale nie vždy, a najväčší problém je že stále myslím na jedlo a chudnutie a plánujem si čo budem jesť, akú diétu budem držať a tak. Myslíte si že je to nejaká porucha príjmu potravy? Momentálne mám bmi 21 čiže som v norme ale veľmi chcem schudnúť.

Tomas 12345

petronneta :

Dávaš jej ti jedálniček ako keby trpela ťažkou nadvahou. Lenze ona nadváhou netrpí, a nemala by už ďalej chudnúť, skôr naopak, mala by dačo pribrať.

petronneta

stanov si riadne 4 jedlá za deň. Raňajky: celozrnný chlieb s bielym jogurtom
Desiata: ovocie
obed: polievka, + druhý chod. K druhému chodu riadne sacharidy. Ak sú hranolky, tak 1/3 porcie, ak je ryža 1/2 porcie, ak sú knedle, tak 1,5 kusov, ak sú cestoviny 1/2 porcie. Mäso a zeleniny sú v pohode. Olovrant: 4 hodiny po obede. Celozrnný chlieb so syrom, šunkou, alebo vareným vajíčkom, či tvarohom + paradajka, paprika, cibuľa, uhorka, zelenina... niečo podobné...
Večera: jablko, alebo iné ovocie.
Každý druhý deň na olovrant malý kúsok horkej čokolády. Nedávam to na desiatu, lebo aj tak budeš mať náladu na sladké poobede.

Tomas 12345

Dada666 :

To je velmi málo ked za den zješ len zopár jogurtov a sucháre. A navyše ti ani nemáš prečo držať diéty pretože máš normálnu váhu, ba skôr by si mala nejaké to kilo ešte pribrať.

Dada666

Tak keď držím diétu tak väčšinou zopár jogurtov a sucharov na den, no a keď sa prejedam tak to ani písať nebudem , skrátka veľmi veľa sladkostí a iných nezdravých potravín

Tomas 12345

Áno máš poruchu prijmu potravy, a ešte k tomu nemáš vysoke bmi ale ty si myslíš že potrebuješ ešte schudnúť čo je hlúposť. Ak sa ti stav nebude zlepšovať, zajdi k psychiatrovi.

Popis tvoj jedálniček.