Dobrý deň. Chcem sa opýtať, možno niekto bude mať podobnú skúsenosť s rovnakým problémom. Pred týždňom t.j 5. augusta mi skončila menštruácia. Mala štandardný priebeh a dĺžku - nič nezvyčajné. No len po týždni presne 12. augusta som začala opäť krvácať. Ako keby som dostala menštruáciu opäť, ale silnejšiu ako pred týždňom. Nie je to žiaden výtok, ani nič podobné. Je to krvácanie ako pri menštruácií s miernými bolesťami v podbrušku. Tehotenské testy vyšli negatívne aj pred menštruáciou a aj po nej. Je pravda že pred tromi mesiacmi som brala lieky na posunutie menštruačného cyklu z dôvodu dovolenky. Od vtedy som mala bez problémov cyklus na 28 deň. Na gynekológii som bola včera a aj dnes, no môj lekár má dovolenku a zastupujúca lekárka nie je vo svojej ordinácii.
Krvácanie týždeň po skončení menštruácie
ahoj, mne sa to stalo tiež, a bola to infekcia v pošve, ak krvácaš mimo cyklu, môže to byť cysta alebo infekcia, vyšetri sa u gynekológa!
@metoo Nie, momentálne som v zahraničí nebola. Predpokladám, že to asi naozaj narušili tie lieky, nakoľko som doposiaľ mala cyklus presne ako hodinky
a teraz si nebola niekde v zahraničí? ja cestujem po svete a zvyknem mať tak ze nemam kramy dva mesiace, alebo tiez takto ze 2x za mesiac... ale u mna skor meškaju,..
a ano tie lieky ti rozhadzu hormony, a telu trva kym sa da "dokopy"