Meniny

Príspevok v téme: Meniny
Menina

Ahojte ,len taká otázočka ,ako by ste reagovali keby Vám vás priateľ nezagratuloval k meninám ? Ja z toho pred ním nejakú vedu nerobím ,správam sa normálne ako doteraz ,viem ,že on na to jednoducho nie je ,ale tak aspoň ruku podať a dať pusu mohol ,nie ? Nezažila som to ešte sú to moje prvé meniny s ním a teda zatiaľ ich úspešne odignoroval ,asi je to hlúposť a nemala by som to takto riešiť ,či ? Ale ja mám zvyk vždy napísať ,popriať ,netreba dary ,ale človeku zapriat aspoň. Podotýkam ,že vie ,že ich mám :)

meninoviny

zlatinko a vie on vobec kedy mas meniny? nie kazdeho mená zaujimaju, ani ja nesledujem kedy ma kto meniny, a sama mam svoje meniny u r.i.t.i

Zasa ja

Tak mala Som ich už pred pár dňami ,videl ,ze mi gratuluju aj ostaní a On nič ,nechala som to tak.Narodeniny boli v pohode ,ale meniny teda takto nejak opomenul. Prišlo mi to trocha ľúto ,ale tak snažím sa na to zabudnut ? už pár dni haha

Kalgan1

Hlavne z toho nerob vedu. Su ľudia, co kukaju akurat tak na dátum v mobile ako ja, aby vedeli kolkeho je. Vobec netusim kto ma kedy meniny. Horsie su narodeniny, tie by si mal pamatat ;)

Lilusha

Meninovník! So mnou chlap na narodky a Valentína! hah! že kto je viac :DDD

Autorka - mňa by to zamrzelo, keby to nijako nedá najavo. Mňa to mrzí aj od blízkych priateľov ktorí si nedokážu spomenúť alebo len prečítať meno v kalendári.
Na tvojom mieste by som možno taktne a nenápadko naznačila že si niečo čakala
Alebo trochu detinská varianta ale dohodni sa s kamoškou nech ti zavolá a zapraje ti cez telefon ked tam bude aj on a potom to pred ním okomentuješ že jeej ona si spomenula, že aká bude reakcia :D

Kendaa

To sme my chlapi, neriešime také triviálne veci ako meniny, mesačné výročie, výročie prvého bozku/sexu/výletu atd.
Možno ma pre teba darček ktorý ešte nedošiel a dá ti niečo oneskorene , ale meniny by som isto takto nehrotil. Skôr narodky.
Inak všetko najlepšie ti prajem teda :D

Najčítanejšie články