Vyrážky z potu

Príspevok v téme: Vyrážky z potu
Zdenos34

Dobrý večer už od školy mam problém s pokožkou vždy keď sa spotim tak sa mi po tele objavia také červené vyrážky mám 20 rokov a už netuším co mam robiť doktorka mi poradili aby som používal obyčajne mydlo ale to nepomohlo tak sa chcem opýtať ci nepoznáte nejakú masticku ale krém. Hanbím sa ísť do kožnej doktorky

budeto

Zdeno, pouzivas ty, tvoja rodina alebo kamarati aj tieto slova mš, bk?

Si extremne obezny, a to som ti pocitala tuto vahu na vysku 180cm. Takmer 45% tvojej vahy tvori tuk, takze chudnut, chudnut, chudnut!!! A zvysovat postupne prijem vody, inak tie "vyrazky" budu tvoj najmensi problem. Obvodny mal s tebou riesit tvoju obezitu a nie "mydlo"!
Ine zdravotne problemy nemas? Nevyskytuje sa v rodine cukrovka, ochorenie stitnej zlazy...?

budeto

- Aj polievky, omacky, ovocie a zelenina ( odhadom si to k vypitym tekutinam priratas). A ked pisem tekutiny, nemyslim tym alkohol!!!

budeto

A co je na tom smiesne? Je to skor na zaplakanie!
Ak je to pravda, potom sa necudujem, ze ti telo cez kozu vo forme vyrazok vylucuje to, co ti maju vylucit oblicky.
Ty mas mat prijem tekutin v pomere k svojej vahe az 4, 2 litre. Pocitaju sa vsetky tekutiny (kava a mlieko nie) - polievky, omacky, ovocie zelenina. Ziadna masticka, krem, liek ani mydlo ti nepomoze, len dostatocny prijem tekutin, najma cistej vody a treba schudnut primerane k svojej vyske. Ta je mimochodom aka? V ktorej casti Kysuc zijes? Dolne Kysuce?

budeto

Pytala som sa ta vazne. Ak si mienis robit srandu, potom si kup plastelinu, "chod do koznej doktorky" a ja nebudem s tebou stracat cas a energiu!