Zensky vytok

Príspevok v téme: Zensky vytok
Gynekologicka

Vela x su tu temy... aky je vytok pred prvou menstruciou a celkovo o vytoku.
Podla mna, teda hovorim a to nemam 15 a presla som si roznymi gyn. problemami, a svoje telo poznam dokonale hlavne po gyn stranke dosledku toho ze som presla naozaj sirokym spektrom problemov....
Vytok ma podla mna kazda zena denne! Zena nie je predsa denne sucha bez vytoku.
Ja mam vytok denno denne po menstruaci je biely riedky nepachne, nic nevsrbi, nestipe...
uprostred cyklu je priesvitny...
pred menstruaciou je biely hustejsi( nie hrudkovity)
posledne 2 -3 dni pred menstruaciou je obdobie sucha...
mate to tak aj vy?
zena ma denne vytok avsak nesmie byt zmenenu farby pachu atd atd

Anonym222

Gynekologicka ja pred menzesom nemam vitoki ale pocas ovulacie a to dost. Podla mna je uplne normalne a zdrave mat vitok stale sato meni mne sato takto po porode zmenilo. Pokial nesvrbi nestipe nepali nesrmdi jeto zdravi vitok horsie zebi palilo smrdelo to uz bi bol zapal

Kasia

Samozrejme, že každá žena výtok má. Problémom je, že v dnešnej dobe už ženy pomaly nevedia ako má vyzerať normálny, zdravý výtok a niektoré si myslia, že keď aj po prekonaní nejakých zápalov majú celé mokré gaťky, je to ok.
Výtok sa mierne mení konzistenciou podľa cyklu, ale inak sú nohavičky počas dňa max tak mierne pofŕkané a žena to v podstate ani necíti. Rozhodne to nie je nič nechutné či zapáchavé.
Dnes však miesto toho, aby si ženy očistili organizmus zvnútra, berú kvantum liekov a tieto potom spôsobujú, že organizmus je už pomaly necitlivý na účinné zložky lieku, čím vznikajú čoraz horšie zápaly.

Abcd888

Ako som písala, žiaden výtok nemám takže áno, čisté. Problémy nemám žiadne. Takže vytoky nemá každá žena.

Gynekologicka

a teda vecer mas uplne ciste nohavicky uplne si sucha ziaden prirodzeny vytok?
No mam to tak... teraz som cerstvo po gyn preventivke po cytologii, vag.sone, beznej kultivacii aj kultivacii na mycoplazmy, ureaplazmy, atd... detto partner... vytok mam v priebehu cyklu tak ako som pisala..