Cavki. Aké slnečné okuliare používate? Kupujete dáke výlučne značkové alebo len lacné? Chcem kvalitnejšie ale nie zase dáke predražené, no hlavne aby mali dobré UV.
Slnečné okuliare
Lacným by som sa vyhýbala, je možné že si ešte uškodíte. Optika je myslím taká istota. Lacné a nekvalitné tam nepredávajú. Ja keď kupujem slnečné tak si väčšinou počkám na zľavy, tak sa mi to oplatí. Naposledy som kupovala v Grandopticale dvojo za super cenu takže mám chvíľku pokoj. A určite radšej by som si priplatila za kvalitnejšiu vec? Predsa len sa okuliare nekupujú každý mesiac
Ja odkedy mám po operácii, potrebujem dobré kvalitné slnečné okuliare, lebo lacné z New Yorkeru a podobne mi už nerobia dobre. Najlepšie je zájsť do nejakej optiky, tam majú vždy kvalitné okuliare s dobrou ochranou. Ak nechcete veľa minúť, teraz sú aj dobré výpredaje všade. Nedávno som bola v meste a skoro na každej optike boli aj 70 % výpredaje, takže teraz sa podľa mňa oplatí ísť aj do drahších.
Ak nemáte čas behať po meste, tak ja často využívam túto stránku, kde nájdete, kde aké výpredaje a zľavy práve sú. Ušetrí vám to kopu času:
www.kodino.com