pavuk

haloo

tusim zalieza do otvora, kde konci radiator na strope, lebo sa tam zacala tahat pavucinka a zopar mensich pavukov bolo okolo

nazatail je to zlikvidovane, no i tak by bolo fajn, ak by existovalo nieco ako domcek pre mravce, kde by sam od seba vliezol a zdechol

Monika1984

Ked mi zalezie pavuk skor ako vytiahnem vysavac alebo mi ujde niekam zarucene zabera nehat polosero a do pol hodky ti vylezie minule mi takto usiel spalni tak som spalni zhasla otvorila dvere a na chodbe nehala svietit...do pol hodky vyliezol ........pripadne nehat svietit len TV alebo nocnu lampu a vylezie....

dudo24

Pavúk je nočný tvor. Je aktívny v noci, vtedy si robí pavučinu, alebo sa presúva na vhodné miesto.

Môže byť zalezený v kúte, alebo nejakej špáre. Za nábytkom, atď , za úkryt si vyberá neprístupné miesta.

Milagros

Bud este rada mne sa doma okotili furt to vysavam a furt odniekial vyliezaju dalsie a dalsie tiez neviem kde to je zalezene a ako to vyhubit. Ale v izbe spat nemam problem po mne to neleze, na postel mi to vobec nejde skor pod postel a do vselijakych kutov