kde zaliezaju pavuci? mam jendheo v izbe a neviem kde siel, isiel po strope a kym sme doniesli vysavac, kamsi zaliezol....ako ho vylakat, aby sme ho nasli? nemozem v tejto izbe spat, ked tu je
pavuk
Ja ich akceptujem no na dotyk bleee,zvláštne to stvorenia.
tusim zalieza do otvora, kde konci radiator na strope, lebo sa tam zacala tahat pavucinka a zopar mensich pavukov bolo okolo
nazatail je to zlikvidovane, no i tak by bolo fajn, ak by existovalo nieco ako domcek pre mravce, kde by sam od seba vliezol a zdechol
pavúka prosím chrániť. Aj on nás chráni pred muchami a komármi.
Ked mi zalezie pavuk skor ako vytiahnem vysavac alebo mi ujde niekam zarucene zabera nehat polosero a do pol hodky ti vylezie minule mi takto usiel spalni tak som spalni zhasla otvorila dvere a na chodbe nehala svietit...do pol hodky vyliezol ........pripadne nehat svietit len TV alebo nocnu lampu a vylezie....
Pavúk je nočný tvor. Je aktívny v noci, vtedy si robí pavučinu, alebo sa presúva na vhodné miesto.
Môže byť zalezený v kúte, alebo nejakej špáre. Za nábytkom, atď , za úkryt si vyberá neprístupné miesta.
Bud este rada mne sa doma okotili furt to vysavam a furt odniekial vyliezaju dalsie a dalsie tiez neviem kde to je zalezene a ako to vyhubit. Ale v izbe spat nemam problem po mne to neleze, na postel mi to vobec nejde skor pod postel a do vselijakych kutov