Antikoncepcia

GynekoIog

Boze zeny, ktore beriete antikoncepciu, najprv si to nastudujte. Vy nemate skutocnu menstruaciu! Ak to krvacanie, ktore volate menstruacia nechcete mat, tak vynechajte pilulky, ktore beriete pocas tohto obdobia a pokracujte o 5 dalej, cize ak pocas krvacania beriete napr. 1,2,3,4 a 5, tak budete uzivat 6,7,8... a pokracujte dalej a nebudete krvacat. Cize len vynechate tie placebo pilulky, ktore sluzia na udrzanie navyku ich kazdodenneho uzivania. Neuskodi to vasmu zdraviu, to krvacanie sa robi len kvoli vasej psychike, aby ste sa citili ako zeny. Opytajte sa svojho gynekologa, ak mi neverite.

metoo

ja som tak brala, jedná sa o nizkohormonálnu antikoncepciu,
ja som brala Lindinette 30,

a je fuk či je prestávka každy mesiac alebo x do roka, je to krvacanie z vysadenia hak... nie je to menštruacia... takže kludne...

swistica

Existuje hormonalna antikoncepcia. To ako casto budes mat ,,menstruaciu,, zavisi od sposobu uzivania. Jednoducho povedane, ak si prestavku v uzivani urobis kazde tri mesiace, tak budes mat ,,menstruaciu,, kazde tri mesiace. O zdravotnych aspektoch sa porad s gynekologom.