Holky, dejte si pozor na kluky, kteri vas budou balit na ulici, v obchodnich centrech nebo v MHD. Je to particka hajzlu, kteri vas jen obsoulozi a odkopnou, jde jim jen o to, aby obsoulozili co nejvetsi pocet zen. Dokonce si zalozili i internetove forum, ktere se jmenuje Streetgame, kam si pisou, koho obsoulozili a smeji se tomu. Tito kluci museji mit velke komplexy. Jsme pro ne jen kus hadru na vytreni podlahy! Hlavně jim nedávejte svá telefonní čísla.
Dejte si pozor
podľa mňa je to hlúposť. Môže existovať taká skupinka ale aj bežne sa ľudia zoznamujú často na ulici pri náhodných stretnutiach. A že odsúložia a ide im o čo najväčší počet? Veď to je náročné na čas a pri normálnom dievčati, vedomého si svojej hodnoty to neobstojí, veď to nejde do postele tak skoro, aby ten chalan kvôli nemu nepatril k tým menej chytrým, aj keď sa mu konečne zadarí a môže si urobiť horko-ťažko jeden krížik. A keď môže, tak môže. Keď nemôže, nemôže.
Takže tí, ktorí sa chcete zoznamovať, sa kľudne zoznamujte, na rôznych podujatiach, alebo aj na ulici. Počas spoločného chodenia sa aj tak vykryštalizuje, čo je čo, aspoň v hrubých črtách.
A toto je akoze upozornenie pre koho? Sliepky daju a tie co si seba vazia a maju inak nastavene hodnoty, nie. Aj ti chalani sami seba degraduju, aj oni su kurvosi. Preco sa to berie ako nieco zle iba u bab?
Ide o ciste zlo... " Proto zdůrazňujeme: vezměte si s sebou kondomy."
Z tohto jasne vidiet, ze je to zvadzanie s cielom dostat sa k sexu, co je jednoznacne zlo.
Uz to na prvej strane hovori za vsetko:
" Proto zdůrazňujeme: vezměte si s sebou kondomy."
"Tak či tak, oslovení na ulici demonstruje velkou odvahu. Je to nejtěžší kalibr v oblasti svádění, a tak vytváří opravdu velkou přitažlivost. Muži proto často bývají překvapení rychlostí a snadností výsledků, jen co překonají prvotní strach. Proto zdůrazňujeme: vezměte si s sebou kondomy."
Treba si dat holky na to, nepodcente to. Ak vas aj nedostane na prvy krat, pokusi sa dohodnut si 1 alebo 2 rande, a potom vas zviest. Treba vyniest informacie z toho kurzu co robia, co hovoria a naucit sa byt rezistentne na to. Aby vas taky nedostal.
Ked si zbezne prejdes tu stranku, vsadzaju prave na to, na pritomnost okamziku. Dokonca hovoria, ze je uplne jedno, co si zena myslela, hovorila predtym, kym pride ten okamzit. Rozhoduje prave ten okamzik. Teda este aj byvalu, ktora ich kedysi odmietla, mozu zbalit, ked zvladnu pritomny okamzit, ked zena podlahne tomu caru a uciti motyliky v bruchu. Fakt si treba dat pozor. Hlavne sa zaciel na tie motyliky v bruchu. Ked ich ucitis, okamzite treba utekat. Vzdy ked zena pisala o motylikoch v bruchu, neskor pisala o rozpade vztahu, alebo zlych veciach. Vypozoroval som to, ze tie vztahy vzdy dopadnu katastrofalne a zena si ublizi. Preto ja davam zene vzdy radu, ze ked zaciti motyliky v bruchu, treba byt mimoriadne opatrny, a povazovat to za varovny signal, nie za signal "go".
Nepodcenoval by som ich Mixa. Videl som, co dokazu so zenou urobit tie "motyliky v bruchu". Naraz tie ich internetove hrdinske reci idu bokom. A to je cista realita, odpozorovana zo zivota.
Ale ved taku particku hajzlov je kopa ja im hvorim piatkovi a vikendovi baliči na sex :D
Nic nove pod slnkom, ktore chce im naleti, ktora ma rozum odleti :D