Ahojte, rada by som sa spytala,ci si mozem urobit tehotensky test pocas dna pripadne vecer. Viem, ze najlepsie je robit hned rano, ale mozem hocikedy pocas dna? Dakujem za odpovede:-)
tehotensky test
(ranny moc je koncentrovanejsi, preto je lepsi)
ahoj, ja som si kupila tehotensky test a na nom bolo na pisane, ze ho mozem urobit kedykolvek pocas dna :)
nie nespravila, vcera som nestihla do lekarne behnut. mozno behnem dnes,ale nevladzem stat ani na nohach, je mi strasne zle dnes.
soraja uz si si spravila ten test??:)
ivka2 dakujem, aj ked mozno neni najvhodnejsi cas na babo a bolo yb to zlozite,ale ked by som bola tehotna, tak by som sa tesila:-) no urcite dam vediet:-ň
tesim sa s tebou soraja, a potom daj vediet ci si v tom;)
no zase nie su take drahe, asi kupim dva a jeden urobim dnes a druhy hned rano a bude to asi aj tak istejsie:-)
niektoré testy sú vhodné použiť aj počas dna, niektoré sú len na ranný moč.
Ale kedže nejde o 1 Sk zaležitosť, nechaj to radšej na ráno, určite to bude istejšie.
no ved prave, ja uz som v klude teraz dlhsiu dobu,ale mam take stavy, ze ma prehana hocikedy, pricom ani nema z coho,alebo si nemozem ani zuby umyt, lebo ma napina. Minule som si dalal vodku s dzusom a hned mi bolo strasne zle, co mi vobec takto nebyva,aj ked nepijem casto. A uz som si skusala aj zapalit, som prestala fajcit,ale aj ked si zapalim, tak hned idem vracat. No neviem,ale test povie urcite viac. Len chcem si dnes kupit a som strasne zvedava, tak asi to nevydrzim az do rana:-)