Dobrý den, hladam schopného chirurga na úpravu špičky nosa. Bola som už raz operovaná v Nitre, operacia nedopadla bohvieako, mala som dost velky nos zosekali mi kosť a špičku mi nechali tak takze teraz ju mam dost široku, nechcem íst uz do Nitry na zaklade predošlých skúsenosti. Bojim sa. Remodelovať špičku je dost naročné preto sa obavam vysledku nech nieje este horsi ako teraz,... má niekto dobru skusenost s takouto operaciou a mohol by mi popripade poslať FOTO. Dakujem
Plastika makkej časti nosa
Ahojte, ajjanos bola som dohodnuta s ním tak, samozrejme ze mi bude sekať hrb plus ze mi upraví aj špičku nosa (to bol jeho navrh a ja som ho samozrejme odsuhlasila) mala som čerstvých dvadsať rokov, nos som mala vážne hrozný, na operačnom stole ako mi začala zaberat anesteza pozeral na mna a este si pamatam ako vravel a čo jej budeme robit?? sa pýtal niekoho v miestnosti. Na to nikdy nezabudnem ako som chcela hovorit co sa deje?.. a nemohla som proste profesional na urovni. Plus aj personal hrozne "milí všetci". Potom ako mi dal dolu dlahu som pozerala jak puk hrb nikde az by som povedala ze to tak zosekal že tolko nemusel a spicka samozrejme o tom case opuchnuta vyzerala ako zemiak proste vyzerala som ako prasiatko ale vravel mi na kontrole to sa nebojte, to vam odpuchne.. neviem kolko to odpuchlo ale dnes po desiatich rokoch sa mi ani nezda že nejaky odpuch tam bol proste mi s tou špickou nic nerobili mam ju povodnu takto dopadla moja slavna plastika v Nitre. Preto sa velmi obavam neviem co mam robit nos ma trapi aj nadalej aj ked nie až tolko ako s tym hrbom ,z profilu hlavne ta spička ide dost do hora a je teda široka povodna. dakujem za tip pozriem na FB stranku
ako prvé nevieme na čom ste sa dohodli s lekárom, čo si od neho chcela? je rozdiel ak si chcela len hrb vyrovnať a je rozdiel keby si chcela celkovu rhinoplastiku a taktiež každy nos je iný...
ja som mala velky orlí nos a ešte pred prvou operáciou mi Dr. Červeň povedal že je to "zložitý nos" že asi budú potrebné dve operácie...
a ty si asi taký istý prípad, ale ze prečo ta o tm Dr. neinformoval?????
Mne nos "spadol" a "ušiel" kus doboku, teda som sla po 8 rokoch k Dr. Červeňovi, už si ma sice nepamätal, a povedal mi že mám normálny prirodzene vyzerajci nos, že nevyzerá že je po plastike...
ale chcem ešte upraviť, ked sa lepsie pozrel , tak uz videl tie chybyčky, chcem ešte zužiť a upraviť špičku nosa a zase mi rastie hrb, na konzultacii som bola v juny-čakala som 3mesiace a na operaciu idem v maji 2020...
Ahoj dr. Krivosudsky je na insta tam si môžeš pozrieť jeho prácu a ešte čo si každý pochvaľuje je dr.Kovac z BB.