Rodič

Príspevok v téme: Rodič
Vodak3829

Ahojte :) ...
Chcel by som si kúpiť malý čln aby som sa mohol člnkovať, žiadne extrémy len na vode v priehrade... problém je akurát moja mama keďže toto mi nikdy nedovolí... bojí sa už len keď idem niekde k vode.. nie to ešte byť na vode na nejakom člne.. je to vlastne jedno či ide o člnkovanie alebo o hocičo iné, vždy v niečom vidí problém prečo nie.. mám 20r tak nechápem v čom je vždy problém.. áno môžem sa utopiť, ale keby som mal vždy rozmýšľať čo sa môže stať tak ani nevyjdem z domu..

Vodak3829

Tak člnkovať som ešte nebol, ale chcel by som si občas ísť na neďalekú priehradu. Plávať, no nie som nejaký plavec, ale čo to preplávam, len neviem či by som napr. pri vypadnutí z člna vedel hneď plávať, myslím ak by som bol v nejakom chvíľkovom šoku z toho vypadnutia... preto by som bez vesty pre istotu nešiel.

Vodak3829

Ja som si vedomý toho, že je to z tých nebezpečnejšich aktivít, ale aj napriek tomu by som to chcel skúsiť. Samozrejme bez zachrannej vesty by som sa asi neodvážil ísť na takú hlbokú vodu. Ale myslím si, že člnkovanie za normálnych okolností nieje nejak zvlášť nebezpečné, aj keď stať sa môže čokoľvek

swistica

Casom sa deti s rodicmi a starymi rodicmi dostanu do fazy, ked si o aktivitach, ktore druha strana povazuje za nebezpecne jednoducho prestanu hovorit.
U teba pride tato faza asi este az neskor.
PS: aj ja si myslim, ze ide o nebezpecne hobby