Mama

Príspevok v téme: Mama
majdy

Už som tu veľa krát písal, pretože riešim jeden a ten istý problém. Mám neskutočné problémy s mojou mamou. Už to prerastá to veľmi zlých vecí a nechápem a neviem ako sa mám viac snažiť pretože to jednoducho nejde ale stále som ja ten zlý. Dobre, to dnes riešiť nechcem, to sme riešili minule, dnes chcem inú radu. Ako som spomínal chodievam pracovať, víkendy, normálne cez týždeň cez prázdniny. Mal som vidinu motorku. Hobby ktoré ma nesmierne baví, vidím sa tom. Bolo mi to zatrhnuté, po určitom čase je jej to jedno. V robote sa dorobím, všade krvy pretože je to dosť nebezpečné, a sem tam vám niečo spadne na prst niekde sa šuchnete. A aby ste vedeli mám 16 rokov.

Mama dnes odomňa vypýtala 200e bez mihnutia oka som jej ich dal už nemám energiu sa hádať a hovoriť jej niečo. Poriadil som si celý byt, tak že nikde nebola ani špinka. Prišla domov jasné že si všimla iba tie smieti pred dverami a hneď bolo aký som. Dobre neriešim. Už mám plán že odídem do Švajčiarska, chcem sa začať učiť po nemecky a tu to zavesím na klinec pretože toto je aj na mňa veľa a rujnuje ma to. V robote ma to zrujnuje psychicky a fyzicky a doma ešte psychicky. Chodieval som cez rok cvičil, mamina mi začala vykrikovať stravu, že musí kupovať zdravé jedlo (tvarohy, cottage..) je to drahšie je to pravda ale nič viac od nej nežiadam. Všekto si hradím sám. Ja už naozaj neviem kam od radosti čo mám robiť. Už sa na tom smejem, a čakám len na to ako odídem preč za lepším životom. Mal som v pláne výšku ale ja to tu do vtedy nevydržím. To by ma asi jeblo už skutočne.

Kvikvik

Mas dobry plan.Neviem co mate s mamou minule som to necitala, ale ak mas anglinu a nemcinu v skole mas vyhrate.Kazdy mesiac si odkladaj tolko, aby ked budes mat 18 mohol si bez starosti opustit rodne hniezdo.Ked nevyjde Svajciarsko mozes skusit inu krajinu.Poznam chalana, co v 17 vypadol z domu, zamestnal sa zmenil firmu a ta ho vyslala na skolenie za manazera do Singapuru, San Francisca teraz je v Prahe a potom sa rozhodne ci zakotvi v Dansku al.Juznej Afrike.Neskutocne si polepsil, bol ambiciozny pracovity odvazny.Tvoja mama ti v uskutocneni sna pomaha buzerovanim a neznesitelnou atmosfetou doma.V 27 mozes zarabat kralovsky ale nie na Slovensku tak sa uc jazyky a odkladaj peniaze