Chudí chalani sú v oute pri babách ? :D Dobrý vtip, ten si musím zapamätať :D Ja som mal ešte donedávna 60Kg pri mojej výške 180cm a mal som od základnej školy asi 5 báb ? Neobli to vzťahy, ale také chodenie za ručičku na pár mesiacov, ale baby o mňa mali záujem, či už na základnej škole, tak aj na strednej a neriešili vôbec moju váhu.
Taktiež som za školské časy zažil situácie, kde jednoducho išli oproti mne napríklad dve baby, kde sa jedna na mňa pozrela a povedala "fíha", taktiež pár báb som raz stretol na ceste a krčiali za mnou, že aký fešný chalanisko. Taktiež keď sme chodili do mesta, tak viackrát sme narazili na baby a hneď som videl, že niektorá mala o mňa záujem. Od jednej som si pýtal raz cigaretu a sama povedala, že mi ju dá keď s nimi pôjdeme sadnúť na pohárik a rozprávali sme sa spolu celou cestou.
Je zase iné, že všetky šance som si pokazil ja :D lebo som bol zakomplexovaný a nepáčil som sa sám sebe, takže som nemal veľkú odvahu spraviť prvý krok. Vkuse som videl ako problém moju váhu a taktiež som bol na strednej trošku psychicky šikanovaný, takže som si o sebe myslel, že som obyčajná nula, ktorá nemá šancu na nič.
Úplne som zmenil zvhľad a pre veľa báb som fešák, keď si s nejakou náhodou píšem. Teraz je ale problém, že som už dlho no liver a tak som si nemal kde a ako nájsť napríklad za posledné roky nejakú kamarátku. Nevadí, zvykol som si a v podstate už mi stačí aj tak, ako žijem. Hrám sa od rána do večera hry alebo ak mám robotu, tak pracujem :)