Ženy, ako vnímate chudobných mužov?

Tutenstein_xD

Chudí chalani sú v oute pri babách ? :D Dobrý vtip, ten si musím zapamätať :D Ja som mal ešte donedávna 60Kg pri mojej výške 180cm a mal som od základnej školy asi 5 báb ? Neobli to vzťahy, ale také chodenie za ručičku na pár mesiacov, ale baby o mňa mali záujem, či už na základnej škole, tak aj na strednej a neriešili vôbec moju váhu.

Taktiež som za školské časy zažil situácie, kde jednoducho išli oproti mne napríklad dve baby, kde sa jedna na mňa pozrela a povedala "fíha", taktiež pár báb som raz stretol na ceste a krčiali za mnou, že aký fešný chalanisko. Taktiež keď sme chodili do mesta, tak viackrát sme narazili na baby a hneď som videl, že niektorá mala o mňa záujem. Od jednej som si pýtal raz cigaretu a sama povedala, že mi ju dá keď s nimi pôjdeme sadnúť na pohárik a rozprávali sme sa spolu celou cestou.

Je zase iné, že všetky šance som si pokazil ja :D lebo som bol zakomplexovaný a nepáčil som sa sám sebe, takže som nemal veľkú odvahu spraviť prvý krok. Vkuse som videl ako problém moju váhu a taktiež som bol na strednej trošku psychicky šikanovaný, takže som si o sebe myslel, že som obyčajná nula, ktorá nemá šancu na nič.

Úplne som zmenil zvhľad a pre veľa báb som fešák, keď si s nejakou náhodou píšem. Teraz je ale problém, že som už dlho no liver a tak som si nemal kde a ako nájsť napríklad za posledné roky nejakú kamarátku. Nevadí, zvykol som si a v podstate už mi stačí aj tak, ako žijem. Hrám sa od rána do večera hry alebo ak mám robotu, tak pracujem :)

upozornenie

Zmluvna podmienka - to co za bludy tu pises? To je jedina vlastnost cloveka? Dopln dalsie vlastnosti (asi tvoje) a potom sa mozeme vyjadrit.

NuzCoNuzNic

Dievcatam aj tak najviac vadi, ked je chalan chudy a nikto ma neprehovori k tomu aby som si myslel opak. Taki ti rodeni vychudnuti su jednoducho u dievcat v oute a ked nemaju este vystavnu tvar, ktora by to ako-tak zjemnila sú jednoducho v p*ci. Dokonca mi to povedali aj moje dve byvale priatelky, ked sa so mnou rozisli, ze im to vadilo.
Myslim si, ze chlapska chudost sa da porovnat so zenskou tlstotou v tom zmysle, ze sa tieto veci opacnemu pohlaviu vo velkej prevahe hnusia (nic v zlom baculky, len opisujem zivot ocami cez ktore sa na tento svet den co den, 27 rokov kukam).
K peniazom sa nebudem vyjadrovat, no ak nemas tie ani krasu to sa radsej zameraj na ine srandy zivota ako su vztahy, lebo sa zblaznis.
Moja frajerka je osamelost a som jej verny. Rok a pol.

Ylz

Tak nahodou kamos sa ma na toto pytal a mala som nanho pozitivny vplyv, lebo ked sa ma pytal ci si zena vyberie chalana s autom a bytom, alebo bez, som mu odpovedala a on si zacal 300€ mesacne odkladat na hypoteku a uz sa mu rysuje v horizonte par rokov byt Som velmi pysna nanho. Tiez som donho hundrala, ze sa oblieka ako dochodca, tak isiel so mnou do Superdry a odvtedy nakupuje uz len tam tricka mikiny trenky rifle ponozky aj ine farby ako sedu a ciernu pouziva.Stava sa z neho fesak, na moj popud zacal robit kick- box a keby si nasiel frajerku a ona trvala na aute, verim, ze by si z bazaru kupil aj to.Takze do 27 zil ako panic dochodca bez bytu auta sportu obleceny ako hroza.Este siel aj holicovi a za pol roka taky progres spravil, ze mi az sanka odpadla.Dal si poradit - dobre spravil

Suuuuz

Môj priateľ, keď sme sa spoznali, nemal stálu prácu, len brigádu, nemal auto a býval u rodičov. Ja som mala stálu prácu, dobre platenú a aj vlastné auto. Ale bola to láska na prvý pohľad a vôbec ma netrápilo, či má auto a pod... Priateľ je však šikovný, veľa vecí sa vie naučiť sám a nie je lenivý. Momentálne je vodič z povolania, zarába pekné korunky, už má aj vlastné auto a čo chvíľa sa nám začne stavať náš domček.

zadany48

to je otazka toto. a co take prinesie zena do vztahu, kde muz zaraba dobre? ci to len na muza su naroky a zena ma tu onu.. no vaginu.. akoze sa to nejak vylucuje, ze chcu byt spolu kvoli citom, osobnosti? a zapracuju na buducnosti spolocne? kazda zena, ktora si kladie taku otazku, by mala byt nejak oznacena, aby si muzi dali pozor.

na oplatku davam ja podobnu podotazku: muzi, ako vnimate tucne zeny?

muzov

ako takych vnimam na zaklade inych kriterii. aj tu su taki, co maju svoju hodnotu, vid nizsie a taki, o kt. by som ani nezakopla a je mi suma fuk ci su bohati. nemala by si problem poslat ich do horucich pekiel