Ženy, ako vnímate chudobných mužov?

Beee

To záleží od veľmi veľa faktorov, povolanie je len jedným kritériom, ktoré má vplyv na vzťah. Treba tu zobrať do úvahy napríklad povolanie danej ženy, v akom prostredí sa pohybuje, aké má záujmy, názory, priority a pod. A či sú tieto kompatibilné s tými, ktoré má daný muž. Napríklad ak sa žena pohybuje v prostredí, ktoré zahŕňa rôzne spoločenské udalosti, kde sa vyžaduje dodržiavať určité spoločenské vystupovanie, asi nebude chodiť s mužom, ktorý by ju na nich nemohol sprevádzať - predpokladám, že v takomto prípade by mali pravdepodobne aj rozdielne priority a názory na život. Povolanie môže v tomto smere niečo napovedať, ale určite netreba mať voči upratovačom predsudky, pretože často sa vedia chovať oveľa lepšie ako niekto, u koho by ste dobré spoločenské správanie automaticky predpokladali.

Brokolicka

Moze zena zarobit viac, rovnako ako aj muz, ked nebude mat na nic ine, ani na neho, uz cas. Prachy nie su cely svet.

sp

Slovaci riesia take sprostosti , su zakomlexovani hlavne zeny , budete tu riesit aj to preco ma nocnik jeden drziak .Slovaci a Slovenky su proste 1000 rokov za opicami.

Zuzulik8

Fero pred kratkym casom tu bola jedna tema kde zena na materskej pracovala z domu a zarabala dokonca viac nez chlap. A jemu sa to nelubilo lebo ze sa mu nevenuje ked pride z prace. Kym bol v praci venovala sa decku, domacnosti, mal uvarene, upratane. Ked sa vratil supla mu decko a pracovala. Jemu sa to aj tak nelubilo, bol s nou nespokojny a furt sa s nou hadal. Tak co ma potom zena robit. Ani tak ani tak. Nestara sa o financie je zle. Stara sa o financie je zle. Mnohi muzi su neschopni a nevedia sa postarat o nic a zena musi zvladat vsetko a miesto vdaky jej este robia vycitky.

Ferro

No super, ja robim upratovaca na zivnost a este zamestnavam 2 ludi. Ja vzdy dohodnem zakazku, ideme upratat, ja to este detailne skontrolujem a vyuctujem s majitelom. Zarabam viac ako 1.500,- eur. Za jedno upratovanie berieme okolo 50,- eur a denne zvladneme urobit 2-3.
Ak by ma zena nutila zmenit toto moje povolanie, tak sa s nou radsej rozidem.
A chlapom podla mna nevadi, ked je zena upratovacka. To je strasne toto, ze od muzov sa ocakava ine ako od zien. Ved vy zeny sa tiez mozete postarat o financie, preco to ma na starosti automaticky chlap? Je tolko moznosti, kde moze zena zarobit viac ako chlap, len im sa nechce a cakaju v tomto iniciativu od chlapov.

ahjajjaj

viac ako zamestnanie robí povaha. Upratovač je zamestnaný. Stále lepšie ako nezamestnaný. Určite by som ho však tlačila na iné a lepšie platené pracovné miesto...

Tutenstein_xD

Pauluska chodím medzi ľudí a videl som rôzne páry, kde boli chalani ešte chudší ako ja a mali frajerku a neboli to zrovna krásavci. Taktiež zase som videl aj baby, ktoré boli celkom dosť objemné a mali priateľov. To sú len výhovorky, že chudí chalani alebo chlapi si nevedia nájsť ženy. Videl som dokonca aj babu, ktorá mala nejaký kožný problém a cez pol tváre mala červený fľak. Mala priateľa, držali sa za ruky a išli si po svojom a neriešili.

Taktiež jeden chlap so svojou frajerkou často chodieval v Piatok do jedného baru, kde sme chodili aj my. Mal asi tak 160cm a frajerka jeho mala cca 170cm. Boli tam skoro stále. Chlap vyzeral tak na 30 rokov, možno viacej. Jednoducho sa mali radi, tak spolu boli a neriešili, že by na nich niekto civel. Takže sú to len výhovorky.

zmluvnepodmienky

ďakujem vám za názory. v podstate som vedel, že to tak je len som si to potreboval prečítať, neviem prečo