Co mam s nou robit?
A preco to robi?
Dali sme parkrat rande, pomilovali sa zakazdym. Ja som to bral len ako uzit si ale ona zrejme nie aj ked som jej dal najavo ze vztah s nou nechcem. Nieje koj typ na rodinny zivot.
Teraz mi stale vyvolava, pise a otravuje.
Co mam robit aby mi dala pokoj?
Ako na nu?
Prenášač pohlavných chorôb vyhľadáva hlupane.
Taaaaak pekne, ked si bol nadrzany tak ti bola dobra a zrazu sa ti vtak nechce postavit tak ju odpalkujes?
Hovädo, svina a pod. pomenovania si zasluzis, dufam ze nikdy nestretnes tu pravu zato ako megalomansky sa chovas!!!
Curak jeden !
a možno ani nejde o to, že by si jej musel niečo vysvetľovať. Len ona chce niečo povedať, o čom má pocit, že nestihla. Mal by si jej to dopriať.
Ak ste si rozchod seriózne od komunikovali, nestretávaj sa. Ak nie a furt ťa kontaktuje a kladie otázky a odvoláva sa, že ti chcela niečo povedať, alebo sa spýtať, tak sa s ňou stretni. Alebo jej jednoducho zdvorilo a kamarátsky reaguj a vysvetľuj, keď ti volá. Časom si uvedomí, že vola stále len ona, ale teraz keď jej venuješ trochu času, pomáha jej zmierit sa s rozchodom. Rozhodne ju neblokovaný, ani nič také, ak to odkomunikovat nebolo. Mam známu, s ktorou sa tak rozišiel chlap a dostala zapal, išlo jej to aj na srdce a neviem co všetko, proste trvalé následky. Podľa mňa to ma cele z nespracovaneho neodkomunikovaneho bezcitneho rozchodu. Sťažovala sa mi, že pre dotyčného nebola ľudskou bytosťou, iba vagínu. Inak by v sebe našiel dostatok slušnosti rozísť sa osobne a zdvihnúť telefón. Dobre, ona bola vždy tak citlivá duša, aj preto sa asi tak blbo zaľúbila.
predstav si ze by otehotnela, no gratulujem!
ked si to uz ukoncil nepriamo (formou sms napriklad) tak uz stretnutie nenavrhuj
komunikuj s nou len v tom zmysle, ze nemas cas, budes dlho odcestovany atd. casom ju to prejde
Ako na ňu? Povedať na rovinu jej to treba a nech si vymaže tvoje číslo aj všetko ;)
Nechápem, že vy chlapi toto robíte a potom sa čudujete, že chce s vami byť.
namotal si ju, co sa cudujes? skus jej to este raz a poriadne vysvetlit a uvidis, ci s tym prestane alebo nie. potom ti ostava uz len zmenit si cislo a zablokovat si ju.
Keď si jej dal najavo, že vzťah s ňou nechceš, mala s tým počítať. Ja by som ťa zato teda hneď tak prudko neodsúdila.
No ale keď sa do teba zamilovala, je to pre ňu určite bolestná skúsenosť.
Banda idiotov- takto sa jedna so zenou, ze sa pohrajkas a ked ta prestane bavit ju zablokujes? No to si si velmi vysoko nepolozil latku, ked zapichujes svoj nastroj do niekoho, kto nie je tvoj typ.Zeny su 2.typy- alebo ta tiez mozu mat na sex alebo sa zalubia, co je 2.pripad.Normalne chod za nou pozvi ju na veceru dones jej rozluckovy darcek bolestne nejaku cokoladu a povedz jej, ze si uboziak, ze si si len kratil chvilu, ze si od zaciatku neplanoval s nou buducnost a chcel si sa len hrajkat a divaj sa jej pri tom do oci, aby ro jasne pochopila.Ja som tiez zazila take konce, ze muz sa ani neunuval ma pozdravit ked ma stretol.Vsetci muzi si myslia, ze maju moralne pravo zranovat zeny, spravat sa bezcitne a ako s kusom hovna.Tak si davaj pozor ake skutky robis v zivote, lebo takychto situacii zazijes v zivote vela, zena moze otehotniet a ty sa ku vsetkemu musis postavit ako Chlap s velkym CH a nie srac. Zeny sa rady zamilovavaju, mozu otehorniet, maju ovela viac co stratit.Bud cestny, uprimny ferovy povedz jej to tak, aby si ju nezranil ale neni dovod narabat s kazdou zenou ako hovnom.Tych taranin v zenskych casopisoch ako si mame muzov vazit, aby ich ego nebolo ranene, a v realnom zivote sa muzi spravaju jak kkti a vobec im to neni trapne a ani sa za to nehanbia. A ked im zena spravi to iste vyplakavaju na internete a tvrdia, ze su vsetky rovnske...Na zamyslenie..Hovori sa tomu KARMA