Hľadám si kamarátku

Príspevok v téme: Hľadám si kamarátku
Marlowe

Môj problém spočíva že som bola odmalička introvertná osoba a na škole mala vždy tak jednu dobrú kamarátku. Mala som aj niekoľko partnerov, posledného 8 rokov s ktorým som si plánovala budúcnosť mali sme sa sťahovať. Mala som len jeho, moju rodinu, staršie kolegyne a stačilo mi to. On občas chodieval aj von v čom som mu nikdy nebránila. Zo dňa na deň bez vysvetlenia ma však partner nechal. Zisťujem že bez neho nemám nikoho, nemám s kým tráviť voľný čas. Tak rada by som niekam šla ale nemám s kým. Nového chlapa nechcem lebo stále som sa nedostala z posledného vzťahu. Mám 26 a hľadám si nejakú kamarátku na trávenie voľného času. Ideálne okolie Nitra, Vráble, Levice, Zlaté Moravce a podobne.

swistica

Tutenstein zase nebud taky paranoidny. Vymenia si par sprav samozrejme bez osobnych udajov, stretnu sa na verejnom mieste a ak si sadnu mozu robit nejake aktivity spolocne. Ved nemusia o sebe hned prezradzat vsetky osobne informacie.

Tutenstein_xD

mozebyt jedno dievča alebo žena tu raz hľadala nejakého nového kamaráta do života. Jeden chlap sa jej z tadiaľto ozval. Po jednom dni si vraj zrušila účet na Pokeci a už sa viacej neozvala.

Ďalej tu bola založená téma o tom, že by sme si mohli dať niektorí ľudia z tadiaľto stretko. Traja sme tu boli z BB, aj keď som sám napísal, že si nehľadám nového človeka do života, ale že stretko môžeme niekedy dať.

Bola to jedna baba, ja a ešte jeden chalan. Tá baba sa už taktiež viacej neozvala a nenapísala nič do tej témy a taktiež tuším ani ten chalan. Takže takto to tu chodí. Nevieš akého človeka aj tu spoznáš. Buď niekto zrazu cúvne, alebo sa vydáva za človek, ktorým v skutočnosti nieje.

mozebyt

Tutenstein:Toto forum denne navstevuje a reaguje nan vela ludi.Poznas ine forum,ktore je takto casto navštevované ? V reale spoznat kamaratku nie je lahke kedze ked uz ma nejaka partnera uz si kamaratku malokedy hlada.

Tutenstein_xD

Neviem či je toto dobré miesto na hľadanie si kamarátky. Prečo si sa rozhodla práve pre túto webovú stránku ? Aj sem chodia ľudia, ktorí to nemajú v hlave v poriadku. Boli tu ľudia čo si naschvál registrovali prezývky ostatných ľudí alebo robili dusno a nadávali ľuďom čo sem prispievali svojimi komentármi.

Rommie

Ahoj Marlowe.
Ja som v posobnej situácii. Prisťahovala som sa do Nitry s priateľom, nemali sme tu žiadnych známych. Mali sme spolu byt, ja som plánovala rodinu, ale on sa do ničoho nemal. To len v skratke, po nezhodách sme sa rozišli.
Síce mám nového priateľa, ale snažím sa nájsť si nejakú kamarátku, pretože tráviť voľný čas s jediným človekom sa nevypláca (asi to sama vieš).
Tiež som introvert, tiež som mala len tak 1 kamošku v škole a navyše už žijeme stovky km od seba, takže som tu fakt sama, nemám tu ani rodinu.
Snažím sa chodiť medzi ľudí, chodím cvičiť, ale ľudia sú uzavretí a nemajú záujem sa zoznámiť.
Ja mám 28.