Volnopredajny liek na oddialenie menstruacie, existuje?

upozornenie

HAK sa predpisuje na dhodobe pouzivanie a nie na jednorazove oddialenie menstruacie. Za ten tvoj odporucany mesiac, by si telo na nu ani nezvyklo. No a neviem ci si muz, ale kazdopadne nemas ziadne sajn o fungovani tela. Menstruacia nechodi presne ako hodinky,no a tiez ak ide na dovolenky viacclenna rodina, tak sa neda prihliadat na piziadavky kazdehojedneho clena.

hsjzzzz

ta dovolenka je "last minute"?? lebo tak mi to pripadá, že všetky ženy na tomto fore chodia na dovolendku nečakanú, že krámy riešia tyžden pre dovolenkou.. ked je už pozde
bolo treba ísť na gyndu aspoň mesiac skor aby ti napisal HAK..
jednoduchsie by to bolo kebyže HAK berieš.. lebo ak by sa jednalo o nizkohormonalnu -jednofarebnu, tak by si sla bez "prestavky" v uzivani a teda bez "kramov"
pomože ti už iba ked si kupiš citrony, a každy deň pi citronovu vodu, s 2 citronmi... ja som tak nahodou minuly tyzden len koli očiste organizmu.. a teda nahodou som si aj o tyžden oddialila...

Tomas12345

Však skús sa spýtať na to v lekárni. Ale podla mna nie je vhodné oddalovať menštruáciu, zdá sa mi to neprirodzené voči telu.