tak DLHO ci KRATKO?

Príspevok v téme: tak DLHO ci KRATKO?
Dilemaa

Takze. Otazka skor na muzsku populaciu lebo som z toho uz zmatena.
,,Mate radsej dlhe milovanie a sex s partnerkou alebo uprednostnujete skor rychlovky?,,
Dnes mi bolo povedane ze sa prilis rychlo milujem ze sa hned spravim a idem spat. Len ja to vnimam tak ze vam chlapom to vadi. Bojim sa ze pokial by to bolo dlhe natahovalo by sa to a ja by som oddialovala orgazmus tak by som partnera odradila. Vzdy som to brala tak (pri byvalych) ze musim byt hned aby si ten partner nepovedal ze som neschopna alebo ze uz nevladze alebo sa mu nechce. Tento sucasny mi zas hovori ze on si to uziva ze nech je to dlhsie ze preco to tak nahlim. Tak ja uz fakt neviem.

daniela2

"Dnes mi bolo povedane ze sa prilis rychlo milujem ze sa hned spravim a idem spat."
no, keď sa spravíš, to neznamená predsa, že chlap v tom nemôže pokračovať, aby dosiahol vyvrcholenie aj on, či hej?
"Bojim sa ze pokial by to bolo dlhe natahovalo by sa to a ja by som oddialovala orgazmus tak by som partnera odradila. Vzdy som to brala tak (pri byvalych) ze musim byt hned aby si ten partner nepovedal ze som neschopna alebo ze uz nevladze alebo sa mu nechce."
pocity "bojím sa" a "musím" v intímnom vzťahu so správnym partnerom nemajú čo hľadať.

Kendaa

Ked je čas tak DLHO! Tak na večer/noc ked ideme spať tak uprednostňujem predohru, hranie sa atd
Ked čas nie je tak KRATKO! Odbijem si svoje a hotovo, rýchlovka počas dňa, ked ženská varí, alebo len tak upratuje a zároveň si po mne poskáče nie je na zahodenie
Každý podľa chuti, nato nemáš univerzálnu odpoved

Eva26

:D :DKAŽDÝ ČLOVEK JE INÝ tak treba sa porozprávať a ísť podľa toho aby vám to vyhovovalo obom, nechápem ako môžeš povedať že bývali to mali radi tak tak to bude mať aj tento, to keby mal jeden nejakú uchylku tak to majú všetci?

dabu

zabudla som ti povedat, premyslala som ako ty, tento mi ukazal uplne inu stranku, ako sa to da, az som neverila, ze to moze byt aj take

PetoKK

Zaujímave, moja priateľka mala predomnou 4 vzťahy a ani raz nemala orgazmus, somnou ho nemala tiež ale povedala že už je zmierená že ma asi nejaky blok alebo čo. Ale sex s ňou je úžasný, možem navrhnúť čokolvek a vždy mi vyhovie. Pri mne občas strieka lebo jej trafím nejaky bod... Má kamarátku ktorá je na tom podobne, tiež nevie dosiahnúť orgazmus.