Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Závislá na komunikácii

Príspevok v téme: Závislá na komunikácii
Klarinkka

Ahojte, viete mi dať nejakú radu ako sa odosobniť od virtuálnej komunikácie?
Som introvert a väčšinu času som len doma. Moje kamošky sú poväčšine vydaté, s deťmi alebo žiju inde. No zvyknem aspoň raz za tyzden vybehnúť s niekým von.
Môj problém je však v tom, že mám kopec ľudí a kamarátiek na fb alebo instagrame a tam si zvykneme dopisovať. Zvykneme aj každý deň a vždy sa máme o čom.
ALe ak tak komunikácia sa preruší, tak mňa to začne vytáčať a zožierať a hned si myslím, že sa niečo stalo a oni ma ignorujú. Proste máme tému, niečo riešime a ďalšiu reakciu nato dostanem až o tri, štyri dni. Alebo sa začne s inou témou. A mne to vadí! Lebo proste vídim tých ľudí online, že sú na fb. To akože si nemôžu nájsť 30 sekund na reakciu a odpísanie na správu? A ked nato poukážem, tak sa rozprúdi hádka, že prečo niečo také vyčítam, ked oni majú svoj osobný život alebo nemajú čas. Ja to beriem ako výhovorku. Prečo ja si dokážem vždy nájsť čas, napr. aj ked čakám na autobus a niekto nie? Resp. keby mi dali vedieť, že počuj také tri dni sa ti neozvem neber to v zlom, bola by som spokojná. ALe takto si myslím len to najhoršie. A vždy som ja za tú zlú, ktorá to nechápe. No nechápem!
Mala som super kamošku, ktorú som poznala roky a stretávali sme sa aj v osobnom živote. Narodilo sa jej dieťa, tak tá komunikácia opadla na minimum. Ked som sa jej ozvala s niečím, tak ma odbila že nemá čas lebo dieťa a pritom na fb dokázala presedieť aj pol dňa.
Tak ja neviem, som ja ta vadná? Vždy som sa považovala za flegmu, ale toto ma dokáže tak vytáčať a potom som na tých ľudí čo sa mi ozvú po 3-4 dní nepríjemná a dávam im to pocítiť. Tak ako sa mam odosobniť, ako to neriešiť?
Vďaka :)

Messengeres

Ignoruj aj ty a más pokoj. Alebo schválne klikni nech vidia ze si citala ich spravy ale nereaguj aspon den dva. Aj tebe bude lepsie.
Virtuálna doba toto len !