Zdravím, mám 25 rokov a istý problem ktorý ma trápi od vtedy ako som sa rozišiel s priateľkou, čiže zhruba 2 mesiace. Boli sme spolu 3 roky z toho posledny rok sme to ťahali akokeby zo zvyku. Proste vo mne ta láska k nej vyprchala za to ona si somnou predstavovala budúcnosť. Vtedy sme boli najlepší kamaráti a ona mi bola vlastne jediná kamarátka čo som mal. No teraz ako nie sme spolu tak na ňu v jednom kuse myslím, neviem sa ničim zabaviť aby ma to prešlo proste stále na ňu myslím čo asi robí a tak.. A ešte horšie je to že je neskutočná nymfomanka a sama mi povedala že za tú dobu čo nie sme spolu mala štyroch chlapov z toho s dvomi sexuje pravidelne... Chápem že nie sme spolu tak si može robiť čo chce ale mne to strašne ubližuje aj keď sa o tom dozviem len náhodou. Dnes ma na obede zase napadli také myšlienky (myslel som na to ako s nimi sexuje) že som ani nedojedol... Prečo stále žiarlím?? Mám nábeh na depresiu? Keď len pomylim na to ake to bolo s ňou a ake je to keď som teraz sám tak mám slzy v očiach. Mám s ňou prerušiť úplný kontakt? Prosím o radu
Stále na ňu myslím
Zuzulik asi máš pravdu :) dám na tvoju radu a skúsim to nejako prekúsnuť..
Ak stale myslis na byvalu tak si zatial nikoho nehladaj, nemohol by si sa uplne sustredit na novy vztah a novej by su ublizil. Najskor si to v sebe uzavri. Ak ti kontakt s byvalou tak ublizuje tak ho uplne prerus. Kamarati mozte byt az po hodne dlhej dobe ked city uplne vyprchaju.
Nie nevymýšla si, otvorene sme sa o tom rozprávali a poznám ju 6 rokov takže viem aká je. Ja som ju neodkopol, proste sme si jeden deň sadli a porozprávali sa o všetkom tak sme sa rozišli v dobrom..Sme stále kamaráti. Nevadí, poučil som sa a už v živote nechcem nič takéto prežívať. Dúfam že si čoskoro niekoho nájdem nech vyplním tu prázdnotu pretože mi chýba to túlenie sa a pocit že tu pre niekoho som.. :(
Mozno nemala ziadnych chlapov len chcela z pomsty k tebe vyvolat ziarlivost zato ze si ju okaslal ..
Ina ta mala rada a ty si jej dal kosom tak ta provokuje ale mozno v skutocnosti je sama a tiez mysli na teba.
Ludia toho narozpravaju ...never vsetkemu..