VLASY

NikA-28

Veronika v - mne sa stalo tiez, ze mi hrozne padali vlasy, vsade boli a cesala som sa uz len tak max 2x tyzdenne lebo strasne vela vlasov ostavalo v kefe....neviem teda moze to byt aj zlou stravou, alebo nejaky problem v tele alebo nieco to chyba...ja si farbim vlasy taze aj zato mohlo byt...

Ale co mi pomohlo zmiernit vypadavanie, je lopuchova voda od Alpy a tiez som pouzivala od nich aj sampon, ale z neho mam dost vysusene vlasy, tak ho dopouzivam a skusim iny...ale vlasov mi pada o dost menej...+ pri kazdom umyvani pouzivaj masku/kondicioner, aby sa ti lahsie rozcesavali vlasy a este som si kupila aj tu kefu na vlasy s jemnymi stetinkami...najviac reklamovana je ta tangle teezer, no ta co som pozerala stoji okolo 10€, ked aj postovne zaratas...ja som sla do drogerky a nasla tam podobne (su aj za 3€ aj za 7€), staci ti len vybrat z balenia a skusit, ktora ma najjemnejsie tie stetinky :) mne to fakt taha ovela menej vlasov a jemnejsie rozcesava..ani sa nebojim cesat sa skoro kazde rano ;)

ni_ka

Ono je normálne, že v nejakom období vlasy vypadávajú (napríklad na jar) ale ak je to nadmerné môže to byť aj hormonálnymi zmenami, stresom, kožnou chorobou, ochorením obličiek, a môže to byť aj začiatok plešatenia atď tých príčin je fakt veľmi veľa. Buď sa poraď s lekárom, hlavne ak máš aj nejaké iné zdravotné problémy. Ak nie tak vyskúšaj nejaké vitamíny ako DONA Hair alebo špeciálne šampóny. Ja si kupujem vitamíny v DM www.mojadm.sk a potom ešte kolagén, väčšinou colafit, ktorý objednávam z pilulky alebo dr.max, podľa toho kde je aká cena alebo akcia. Sledujem cez www.kodino.com akcie. V lekárni ti určite budú niečo vedieť odporučiť, aj keď objednáš online majú väčšinou chat alebo proste nejakú poradňu.

Veronika v

Prosím potrebujem pomoc:/ som zúfalá :/ dlhšiu dobu mi padajú vlasy :/ bojím sa :( čo pomáha ? Potrebujem len vytaminy alebo je to tá choroba ?

ribanna

vlasy ti zo dňa na deň nenarastú, treba sa o ne starať...
kup si revalid tabletky 3mes. balenie , najviac sa oplati z pilulka.sk stoji tam 23€ v lekarni za to chcu 30€
+ vlasove vody po každom umytí vlasov ešte na pokru pokožku hlavy nanesieš a bruškami prstov masirovať hlavu...
budu ti nasť nove vlasy, čiže zhustnú...mam odskušane
čo sa týka revalidu prvý mesiac môžeš brať 2-2-2 tbl rano,obed,večer..
ale po jedle!! to je dolezite, lebo koli obsahu zeleza je kusok ťažky na žaludok, takže nikdy! nebrať na lačno a žiadne lieky na lačno nejesť.
a už po mesiaci uvidíš vysledok, ked budeš brať 2-2-2