Zacalo sa mi hnusit milovanie

Príspevok v téme: Zacalo sa mi hnusit milovanie
Simona1995

Ahojte, mam 24 rokov, priatel tiez, a s ktorym sme spolu uz 5 rokov. Bývame spolu uz dva roky. V poslednej dobe som zacala byt taka “frigidna”.. nemam na to chut, vadi mi ked sa ma dotyka, vzdy proste viem kedy to odo mna chce, ten jeho pohlad, hlas.......... trva to asi pol roka a tieto dni to je take ze sa neviem premoct. Je mi z toho zle. Hoc ho milujem, mame krasny vztah, ale neviem..... preco sa mi toto deje... mam navstivit psychologa ? On je z toho smutny, hadame sa, nechape moje pocity - a pravdu ze sa mi to hnusí mu nehovorim. Len ze nemam chut, naladu....

Salamistka

Toto sa stava, netreba to brat tragicky, byvaju obdobia, ze clovek na to nema proste naladu ci uz u muza alebo u zeny. Ak ho milujes a on teba tak by som za tym nehladala nic vazne ak sa to tyka iba tej nalady, ze nemas momentalne chut. To prejde, netreba to silit a priatel by ta mal chapat a tiez to nebrat tragicky, ved ma obidve ruky zdrave, moze si to zatial poriesit aj sam a ty nemaj zbytocne vycitky, ved je to iba sex. Stavaju sa aj horsie veci v zivote.

Zuzulik8

Ked sa ti priatel zhnusil to nebude bez priciny. Mohla si prestat mat chut na sex docasne kvoli vela stresu a umrtiu v rodine, to je normalne. Ak ta on nerespektoval a napriek tomu nutil do sexu, robil ti zato vycitky tak to moze byt ten dovod preco sa ti nakoniec zhnusil. Pises ze sa kvoli tomu hadate, si nestastna, places a to uz je zacarovany kruh, z tohto sa tak lahko nevymotas. Mal by ti dat docasne pokoj so sexom a prejavit viac pochopenia. Nie sme stroje. Malokto ma chut sexovat ked od unavy pada na hubu alebo ked mu zomrie niekto blizky.

Seex

Hlavne sa na seba nehnevaj, nerob si vycitky, lebo to iba zhorsis. Ten tvoj nech je trpezlivy a netlaci na teba, skor sa dohodnite, ze nech ti da v tomto uplny pokoj a skor nech pocka, kym ty budes mat chut a budes iniciativnejsia. A nech je k tebe dobry, mily, pozorny, nech ti robi prekvapenia, nech ta podporuje a pomaha ti.

Magdalenka25

ahoooj, nemáš nejaké zdravotné problémy aj nejaké maličkosti že ti je zle od žalúdka alebo ti nafukuje brucho niečo také, takáto nechuť na sex býva často vedľajším produktom určitých chorôb, od intimných po poruchy trávenia atď. nikdy nevieš čo ti môže robiť zle keď to je už pol roka.

Samuelko

Mne sa tiež začalo hnusiť milovanie s bývalou po asi troch rokoch.
Prestala sa o seba starať, pribrala a už sa mi občas ani nepostavil.

Simona1995

Je to moj prvy, intímne sme zacali zit po pol roku chodenia.. doteraz sa mi to pacilo, mala som chut, chcela som. Je pravda ze som mala tazsie obdobie /úmrtie v rodine, vela prace a skoly naraz/, no neviem co sa to so mnou deje. A neviem sa milovať nasilu. Vzdy sa z toho rozplacem alebo som na seba velmi nahnevana...