Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nerozumie mi?

Príspevok v téme: Nerozumie mi?
Zuzana 1579

Moj priatel ma nevie podrzat v tazkej situacii...necitim ze sa mozem onho opriet...nejdem sa stazovat akeho mam hrozneho priatela prave naopak mozno potrebujem oochopit jeho a aj zacat od seba...Mam teraz zle obdobie a samozrejme to dopada na psychiku.. sedime spolu vecer a poviem mu ze sa necitim velmi dobre sadol na mna smutok a cela negativita...vynorila som aj slzy objal ma pockal kym doplacrm a nic sedi a pyta sa ma co teraz? cely v cudnom strese... a ja neviem musim daco pozerat vtipne aby som odviedla pozornost nejaku najvacsiu banalitu alebo zacni skakat.. no ja nebudem skakat teraz...a ja to bol for:D... a dalej absolutne nic nepohlo...a ja ze co ti je? a on nemam sa dobre som nespokojny l... a uplne vyzera ako na praskoch vtedy a psychika horsia jak moja v tom okamihu a do mna este vacsie zufalstvo lebo potrebujem rameno alebo aj krik ze vschop sa hoc co co prebudza do zivota a nic... stalo sa to uz 3x v nasom vztahu...sme spolu 3 roky... no vtedy to boli len kramove stavy ze smutime zeny... ale trz taky sivy oblak kde nema zmysel nic...ako to mam chaoat z jeho strany.. alebo zo strany chlapam.. ore mna do buducnosti... co viem naucit ssa pracovat s citmi sama :D to je najvyhodnejsie takymi demonickymi :D

petronneta

A Ty mu rozumies? Zaujímas sa ő jeho chvilkove nálad a pocity a dokazes pochopit aktualnu hladinu testosteronu? Dbaj ő to, aby sí sa s nim rozpravala co najviac, aby ste sa lepsie chapali. Zaujímas sa, aky Mal den, s kym sa stretol, ő con sa rozpravala, ő jeho zalubach, ő jeho detstve, rodinnych vazbach a pod.

ahjajjaj

vieš predkrámové smútky a náhle depky z hormónov, či nedostatku serotonínu sú iné ako tie skutočné stavy, keď Ti zomrie niekto blízky, keď prídeš o nenarodené dieťa, alebo keď prídeš o zdravie, či o prácu.
Preto sa nečuduj, že na také stavy nevie ako reagovať, so svojími dennými emóciami sa musíš vysporiadať akosi vždy sama. Ide o to, či sa Ti venuje, keď si chorá, alebo či konštruktívne hovorí niečo, čo Ti pomôže ak treba niečo konkrétne riešiť. Druhý človek, nech by ste si boli akokoľvek blízki, nemusí pociťovať to čo Ty a je možné, že niekto iný Ťa v takýchto chvíľach aj pochopí viac ako priateľ. Ide o tie veľké veci. Aby ste sa podržali v nich a stáli pri sebe. A to, či toho bude schopný nezistíš, kým to nepríde.

Zuzulik8

Ked budes mat zas dobre obdobie povedz mu co od neho ocakavas v takychto chvilach zrejme to nechape. Komunikacia je zaklad vztahu.