Co si pomyslite ked vidite pupkača?
Muza s bruchom ako zena v piatom ..siedmom ... deviatom mesiaci?
Ženy, ako vnimate bruchatých mužov?
Neviem, toto su veci, co napriklad ja neriesim vobec, pretoze to nie je pre mna podstatne, zeby som na tom stavala
Nepacia sa mi dtaki pupkaci
Nechutne ozaj posobia ako tehotni muzi, este ked ma muz 60 a viac tak okej t to je aj vekom a nedoatatkom pohybu ale ked vidim tzv. pivne brucho u 20-30-40-50 rocneho muza tak konec ...
Odpudive, nepritazlive, nezdrave, antisexualne ...
No tak ten chlap, tá fotka nižšie je teda naozaj poriadne sexi aj keď tá harmonika na bruchu je už kúsok prehnaná, ale má ozaj takú pevnú vysekanú postavu, nie zasa extrémne kulturistickú. Mne sa tetovanie na chlapoch páči ak nie je zasa prehnané a po celom tele.
Ale nevadí mi aj mierne brucho, je to na mnohých sympatické.
Akurát čo je nesympatické, že takýto chalan fotí sám seba a ešte k tomu na záchode?! Fakt divná doba.
Inac ano, musim suhlasit s Anglikou, ze kancelarske "krysy" maju horsiu postavu jak pracujuci.Mam 2 kamaratov, co pracuju v sklade a druhy naklada zasielky do auta.Oni behom pol roka nabrali kocky na bruchu, zvacsili sa im ramena, ruky sama slacha ani gram tuku.Maju zadarmo posilovnu, zmuzneli.Keby sa mi neukazali bez tricka tomu neuverim...Postavy maju vyborne a pritom vela jedia, jeden zjedol misu spagiet na posedenie, druhy 5 noh kurata, 2x zemiaky + zmrzlinovy pohar= ja uz by som sa do dveri nezmestila.A v praci to vybehaju
Vnímam to tak, že je to žiaľ otrasné. Na mieste kde pracujem na takej dolnej recepcii a hore sú firmy, vidím každý deň celé priehrštia takých chlapov. Celý deň len čumia do počitača, cez obed sa idú najesť nezdravého predraženého menu plus si nakúpia nejaké tie somarinky v obchode a večer sadajú rovno do auta a zavezú sa domov.
A to ich obliekanie. Kockatá či ružová košeľa. Príšerné čosi.
Veď nehovorím, že by musel chlap každý boží deň cvičiť. Ale čo tu vidím napríklad kuriérov, ktorí aj fyzicky troška pracujú a chodia s ťažkými zásielkami, tak pôsobia na mňa 100 percent príťažlivejšie, ako hentí nafúknutí pajácovia, čo si ešte navyše o sebe namýšľajú neviem čo.
o bruchatých si nemyslím nič. Čo si mám myslieť? Načo je táto téma dobrá? Si mám akože na tejto téme dokazovať, že som lepší? Zase témy čo nikomu nepomôžu, ale len škodia. Bavte sa v krčme, ale sem chodí naozaj veľa ľudí s rôznymi problémami a keď ich nemáte, načo ich sakra riešite?
Neviem co Dobreuz spravil, ale uplne mi staci, ze zeny vola krvava spina a boji sa, ze im musi dat peniaze, hoci ho nikto k tomu nenuka.A ked tak zeny vlastne strasne nechce, preco mal o tom potrebu pisat kazdy den basne? Vsak ked nieco nechcem, tak nadtym nerozmyslam..
Tutanchamon: Och, tak to som rád :D Len dúfajme že nezačne zase... lebo po tom čo si vytvoril niekoľko nickov po neustálom blokovaní si nedal pokoj tak aby náhodou nezmenil IP alebo nechodil na zdravie.sk z iných adries.. to už by bolo vážne cez čiaru a fakt asi už by ho potom bolo treba zavrieť na psychiatrii, lebo už len to čo tu robil je na psychiatriu... tak snáď sa sem už nevráti
zmluvnepodmienky konečne ho zablokovali, alebo to riešili cez políciu ako to aj uvideol administrátor do príspevku. Konečne budeme mať od neho pokoj.
Čo sa týka príspevku, tak ako sa hovorí 100 ľudí 100 chutí. Niektorým ženám sa páčia len čisto vyšportovaní chlapi, niektorím ženám sa zase vyšportovaní chlapi vôbec nepáčia a nepriťahujú ich chlapi, ktorí majú čo i len náznak svalov na tele. Niektorým sa zase páčia štíhli chlapi.
Tak isto ako sa chlapom páčia ženy s pevným zadkom a plochým bruškom tak sa im páčia aj bacuľky, ktoré je začo chytiť. Niektorým chlapom sa zase páčia ženy, ktoré majú náznak svalov, či už na bruchu tak aj na rukách.
Čo sa týka chlapov s väčšín bruchom, tak aj takí chlapi sa páčia ženám. Napríklad keď vidím nejaké články na internete kde v článku ukazujú napríklad "10 najlepšie vyzerajúcich chlapov" tak väčšina žien napíše do komentára citujem "a teraz mi ukážte tých chlapov". Chlapi v článku majú vypracované telá, nejaký ten moderný účes a poväčšine sa zaoberajú modelingom, keď ide o takýto druh článku.
Ženy jednoducho nejakým spôsobom chlapov, čo robia modeling, neberú ako poriadnych chlapov. Možno preto, lebo si hneď v hlave povedia, že fotia len fotky do katalógov a cestujú možno po celom svete a doma by nevedeli "vymeniť ani len žiarovku".
To isté by ale mohli povedať aj chlapi, keď ide o článok, kde ukazujú "10 najlepšie vyzerajúcich žien". Taktiež môžu povedať chlapi "a teraz mi ukážte tie ženy". Však žena nie je poriadnou ženou, keď fotí oblečenie, plavky do katalógov a cestuje po celom svete. "Však taká žena by nevedela uvariť ani len čaj".
Takže ako píšem 100 ľudí 100 chutí. Samozrejme, že toto nie sú moje názory. Len píšem, ako to vidia niektorí ľudia.
Jeeee ten vypracovany na fotke je sexi :D
Len to tetovanie brrrr nemusel by mat to neznasam potetovanych ..
Ale postava ..mnamka :D