Veľmi oduté brucho

Príspevok v téme: Veľmi oduté brucho
TazkaOtazka

Ahojte, uz posledne asi dve tyzdne mam nonstop velmi odute brucho. Niekedy som sa aspon rano budila s plochymi bruchom, ale teraz uz aj rano mam brucho odute. Uplne vypukle akokeby som mala o par mesiacov rodit. Ono to vypuklenie zacina uz od podbruska a pomaly smeruje az ku prsiam, no nie uplne mozno 10 - 15 cm pod nimi. Mam 173 cm a 58 kg, cize nadvahou to nebude. Vie niekto pomoct? Pripadne poradit, co robit?

Tomas12345

TazkaOtazka :

A aký je rozdiel medzi mužom a ženou čo sa týka váhy ?

Nie ty nemáš žiadne tuky na bruchu, pretože to nie je pri takejto váhe ani možné aj kebyže sa ti ten tuk neviem ako uložieva. Ale ked tak pošli foto, inak je to len tvoje tvrdenie bez sebamenšieho dôkazu a proti realite.

Tá dievčina vyzerá strašne. Nohy má síce v poriadku, ale to brucho je strašné, úplne jej trčí klučna kosť a trčia jej rebrá. Ak je toto pre teba ideál postavy, tak potom ja už naozaj tomu nechápem.

Trpíš príznakmi anorexie, jednak že neješ normálne jedla, jednak vidíš tuky tam kde nie sú a jednak vidíš ideál postavy vo vytrčajúcich kostiach. Prečo nezačneš normálne jesť a nepriberieš ? Však takáto postava ako si ty ukazovala je nielenže nezdravá ale sa ani nikomu nepáči.

TazkaOtazka

No snad nechces porovnavat muza so zenou. Mam hlupy typ postavy a tuk sa mi neuklada rovnomerne, ale len na vrchnej casti tela. Cize mam faldy na bokoch, bruchu, nad zadkom a v linii podprsenky. A netrpim anorexiu :D. Pre porovnanie prikladam link na dievcinu v plavkach pri ktorej su aj miery. Ma 177 cm a 52 kg. To je + 4cm a - 6kg voci mne. A ano aj moja idealna vaha je 53kg, vtedy som OK vsade.

www.bibloo.sk

Tomas12345

ahjajjaj :

Lenže BMI nie je zas 100% smerodajné. Veľa ludí sa nôže nachádzať ešte i v rámci normálneho BMI ale napriek tomu sú vychudnutý, trčia im rebrá a na pohlad ich postava vyzerá hrozne. Ja mám o 10 kíl viac ako autorka a výšku len o 2 cm vyššiu, a to som chudý, a aj okolie mi hovorí aký som chudý a že by som mal niekolko kíl ešte pribrať! Tak o čo horšie na tom musí byť autorka ktorá má o 10 kíl menej ! Trvám si na t om čo som už dávnejšie povedal, že najlepšia diagnostika podváhy/nadváhy je voľným okom. Zrak človeka neklame a už vôbec nie ked sa na tom zhodne i okolie.

TazkaOtazka :

Tukové faldíky ? No to snad nemyslíš vážne. Ja mám o 10 kíl viacej než ty a skôr sú mi vidieť rebra než faldíky. Faldíky nemám žiadne, takže nie je reálne aby si ty nejaký faldík mala. Problém je ale v tom a treba si to povedať na rovinu, že sa u teba začínajú prejavovať príznaky anorexie. Nielenže trpíš poruchou príjmu potravy kedy namiesto normálnych jedál jedávaš kilo zeleniny ovocia, ale ešte k tomu aj si myslíš že máš na tele tuk! Ak ti smiem poradiť tak začni normálne jesť a pridaj do svojho jedálnička mäso a tuky, a ovocie nemaj ako hlavnú časť jedla ale maj to len ako doplnok k hlavnému jedlo ktoré tvorí mäso, mliečne výrobky, sacharidy.

TazkaOtazka

Tak podvahu urcite namam. Nejake faldiky sa este stale najdu. U mna je idealna vaha 53 kg, ale tak to je tantazy uz, :) K tomu drasliku, ja vacsinou kazdy den jem banan, ale teraz som kolo dvoch tyzdnov banany nejedla, tak skusim to. :)

ahjajjaj

Tomas, pri výške 173 cm, 58 kg nie je podváha a dokonca nie značná.
58 kg hmotnosť spadá do úrovne normálnej váhy, aj keď by som neodporúčala ísť pod ňu. Z toho hľadiska môžeš mať pravdu, že môže ísť o deficit nejakých vitamínov, či minerálov.
Ja som mala takéto stavy počas gravidity, a aj iné nepríjemné príznaky, tak mi urobili mineralogický rozbor krvi, z ktorého vyšiel výsledok, že mám nedostatok draslíka, ktorý ovplyvňuje činnosť trávenia a svalov a môže zasiahnúť aj srdcový sval. Dostala som draslík potom vo forme tabletiek a problémy prešli.

Tomas12345

Máš značnú podvahu s ktorou sa ti podľa mňa spájajú tieto problémy. Pokiaľ nepriberes a nezacnes norkalndt jesť tak sa tvoja situácia nezlepší, ale ešte viac sa zhorší.

TazkaOtazka

Lenze ceresne a podobne uz nejem dlhsiu dobu. Dve tyzdne napr. Jem grilovanu zeleninu so syrom, spaldove opeceny chlebik s paradajkami maslom a tvarohom a podobne. Pijem dve cierne kavy denne. Zvyknem si dat psylium a pod., dnes uz som zacala aj s probiotikami. Neviem no do kedy to takto bude.

TazkaOtazka

Myslis, ze je to vodou? Ja uz som z toho uplne zufala. Nemozem si nic na seba obliect co je obtiahnute, vonkoncom nie plavky. A celkovo je to dost neprijemny pocit, akokeby ma to brucho tlacilo. Jem vela surovej zeleniny a ovocia. A za posledne mesiace som zjedla ceresne na kila, nemohla som si poskodit travenie?