Preco si po prechode

Príspevok v téme: Preco si po prechode
Retarder

zeny myslia ze zrazu vedia zpieva? Zacne si to spievat same sebe a hotovo. Ziadne ohlady na okolie, zdravy sluch, vytrestene oci. Neviem ci to odrazu stratilo zabrany alebo sebareflexia vekom opotrebovala? Niekedy to vyzera ze to ocakava formu uznania ci pochvaly ale to by iba zacalo zhorsovat situaciu rapidne. Skala piesni zahrna od ludovych po najnovsi pop. Hmkanie najnovsieho popu sa spusti pri jeho nahodnom zacuti, ludove a take v rodnom jazyku sa spustia bez vystrahy hlavne v case ked zenska osoba nie je v centre pozornosti.
Upozornenie: snaha o deeskalaciu situacie nie je vhodna pre jemnejsie povahy a osoby mladsie 18tich rokov by mali byt odvedene do bezpecia. V pripade viac ako jednej spievajucej je nutne urychlene opustit postihnuty priestor a prenechat veci volny priebeh. Tu uz nie je mozne urobit nic ine.

Je toto skutocny zaciatok konca? Apokalypsa? Virus? Zombie?

petronneta

"a kto má v duši krásnu pieseň, ten vníma aj pieseň druhého ako krásnu"
môj manžel tiež nemal hlas, a najradšej spieval s vysávačovým doprovodom. Vždy som mu to dopriala. :-))
Ja mám priemerný hlas, spievam v spevokole a aj doma, si pravidelne cvičím úlohy na spev tam....
ľudia si spievaním cvičia hlas, vždy je to o cibrení, teda z odborného hľadiska, potom to má dobrý účinok na psychiku, existuje musikoterapia, a terapia spevom, ktorá nie je závislá od miery talentu adepta, no a potom sú ľudia, ktorí to tým druhým nedoprajú.... Terapia neprajníkov spočíva v tom, aby si sluchový aparát zakryli niečím, aby ich spev iných ľudí nerušil....

rosanda

ale on nebol negatívna postava, bol taký milý, senilný starček, ktorý sa dal ovplyvňovať zlými radcami...inak to robím nevdomky, proste sa mi páči pesnička, tak si ju pohmkavam, no a čo...a prečo si dal práve, že ženy po prechode, však napr. do talentových súťaží chodí veľa mladých, čo si myslia, že vedia spievať ?

Retarder

Rosanda

Typicke. Najprv ma vo svojej predstave spojis s negativnou osobou. Potom "argument" . No ale ved mi bolo jasne kto sa ozve.

Takze ta to robi stastnou? Chapes ze hovorim o zenach ktore k tomu ani nahodou nemaju hlas a ani s tym hmkanim sa poriadne netrafia do tonu? Ale bude sa to tvarit ako chodiaci zazrak? Teba k tomu vedie stastie? Psychicky tyrat okolie? To ta robi stastnou? Alebo potrebujes na seba upozornit okolie aby ti dalo pozornost? Alebo potrebujes zahlusit urcite myslienky? Su prilis hlasne? Nieco ine? Na co sa nepytam? Nieco comu nerozumiem? Tvojej definicii stastia? Privela otazok?

rosanda

si ako ten kráľ z Pyšnej princeznej, ten rovno zakázal, aby si ľudia čo i len pospevovali...ja mám furt v hlave nejakú pesničku a aj si pospevujem a hmkam odjakživa a to nielen po prechode, ale kadekoľvek :D však keď je niekomu veselo, nech si pospevuje