Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako muži vnímajú celulitídu?

Príspevok v téme: Ako muži vnímajú celulitídu?
miriam81

Dobrý deň.
Mám 17 rokov, 173 cm a 60kg.
Kedysi som cvičila na nohy aby som ich mala pevnejšie a proste vždy som chcela dosiahnuť postavu presýpacích hodín. Od mala mám celulitídu , pretože to má aj moja mamina a ja si s tým neviem pomôcť. Nehľadám teraz návody ako sa jej zbaviť , ale chcem sa spýtať. Máte zo aj vy tak že máte vsade celulka a to nieste ani veľmi tucna ? Vadi to chlapom? Je to odpudzovač ženskej krásy? Hanbím ss za to. A ešte tu je jeden problém. Mamina mi hovorí že som tučná a že mám celulitídu. Keď mi to povie, akoby mi drbne v bedni a vidím sa ako slon. Plačem, odmietam jest, vidím sa tucna. Keď mi niekto povie že som schudla a že som ako sparatko tak sa vidím ako chrt bez prs nôh sexi zadku a len s tucnejsim bruchom. Už mi z toho prepína v hlave lebo každý mi vravi niečo iné. Obvod pása mám 68, obvod zadku mám 98, a prsia mám céčka. Bojím sa že vyzerám ako raspusa. Teraz si vidím veľmi velke celulitidne brucho a bojím sa že ma za to jeden chlapec nebude chcieť ak som tucna. Ale mám teraz aj menštruáciu takze môžem byt aj nafúknutá. Je to fost zvláštny problém ale musela som sa Vám zdôveriť lebo mám už velke mindraky

petronneta

si absolútne v pohode, nie si ani tučná, ani chudá, máš absolútne dokonalú postavu. Kedysi v starých filmoch môžeš vidieť také líčenie, že si na líce namaľovali čiernu bodku, ako materské znamienko, kvôli tomu, aby to nebolo až tak umelo dokonalo krásne. Na svoju postavu potrebuješ svalstvo, takže ak sa dá, pohybuj sa čo najviac, niečo také, čo máš rada.
Mama hovorí, že si tučná, kvôli tomu, že sa bojí, že priberieš, a tá postava tak dokonalá nebude. A iní hovoria, že si štíhla a schudla si, lebo sa boja, či nie si príliš štíhla. No na mladých dievčatách sa riešila postava odkedy je svetom svet. Tak sa uvoľni a kašli na to. Tu na fóre som to čítala, ale aj niekde počula: postav sa pred zrkadlo a povedz si: čo je krajšie ako ja, to je už gýč. A basta!