Varikokéla a dĺžka semenného vaku

Príspevok v téme: Varikokéla a dĺžka semenného vaku
bapek123

Dobrý deň, mám varikokélu už nejaký čas a často pozorujem predlžovanie môjho semenného vaku. Niekedy, sú moje semenníky priam nalepené na tele inokedy mi visia dosť nízko. Podľa toho čo som hľadal na internete to môže byť spôsobené práve tou varikokélou.
Tiež pozorujem, že pravidelne, pri pociťovaní potreby na toaletu (na veľkú potrebu), sú moje semenníky výrazne stiahnuté. Môže byť toto spôsobené tiež varikokélou, na ktorú môže mať pocit potreby na veľkú nejaký vplyv? (Napríklad stiahnutie žily)
Dobrý den, mám varikokélu už nějaký čas a často pozoruji prodlužování mého semenného vaku. Někdy, jsou mé varlata přímo nalepené na těle jindy mi visí dost nízko. Podle toho co jsem hledal na internetu to může být způsobeno právě tou varikokélou.
Také pozoruji, že pravidelně, při pociťování potřeby na toaletu (na velkou potřebu), jsou mé varlata výrazně stažené. Může být toto způsobeno také varikokélou, na kterou může mít, pocit potřeby na velkou, nějaký vliv? (Například stažení žíly?) Děkuji.

Asdfgh

Ja mam presne toto iste... + Mavam mierne tahave tupe bolesti v miesku, lavy semennik mam zmenseny a zda sa mi, ze aj objem praveho semennika sa zmensil..
Boli ste u urologa?