ahojte, veľmi má zaujíma, v koľkých rokoch ste mali svoju úplne prvú lasku. (nemyslim tie decké a ani tie pokročilejšie že u seba bývate apod.) myslím takú prvú teenagersku lasku, kedy padli prvé francuzske bozky, mozno aj sex... (viem že je to každého osobná vec, tak nech odpovedajú iba tí, ktorým to nevadí... dakujem :))
kedy ste mali prvú vážnu lasku
Otázka bola, že kedy človek zažil svoju prvú vážnu lásku, takže nechápem, prečo sa tu jeden človek ozval, že nikdy. Otázka bola smerovaná ľuďom, ktorí ju už zažili a kedy prvýkrát.
Chlap25 odkiaľ si?
Prvú lásku s francuzákom, ale nie vzťah(kamoši s výhodami a prvé zároveň moje zamilovanie)v 12-13(keď to začalo mala som 12, také decko ešte úplne aj keď som vyzerala staršie a keď sme si dali pusu tak som mala 13 a ten chalan bol odo mňa starší) a potom prvého frajera v 14 a to bolo také vážnejšie už. On bol tiež starší skoro o 2 roky.
Prvý krát som sa zamilovala v 14 rokov do chlapca s ktorého partiou sme sa stretávali u babky cez prázdniny. Keď išli na výlet na Rysy o štvrtej ráno, vstala som a vyliezla to len kvôli tomu, že tam išiel aj on, inak podobné výlety neznášam. Keď sme sedeli pri sebe v aute, dotýkali sa nám nohy a ja som sa z toho triasla ako osika a dúfala, že to on necíti.
Celý rok som potom na neho myslela, až kým som sa nezamilovala do jedného reálnejšieho chlapca z miesta môjho bydliska. To sme zasa chodili ako partia- kamarátky a kamaráti. A aj on mal o mňa záujem! Bola som ako v siedmom nebi, dokiaľ mi ho tak v priebehu dvoch mesiacov neprebrala zhovorčivejšia a štetkoidnejšia kamarátka.
Do toho chlapca som bola stále zamilovaná asi tak dalšie štyri roky a to som medzitým mala aj jeden mesačný a jeden trojmesačný vzťah a nejaké tie bozkávačky. Aha, a ešte sa mi veľmi páčil jeden taký ten typ sídliskového borca, taký svalnatý fešák a tiež som s ním niečo mala, ale neskončilo to vzťahom.
Ale na pozadí bol stále dlho ten chlapec, čo mi ho prebrala kamarátka.
nikdy.. mám 25 rokov a nikdy som nemal vzťah.. ani prvú lásku ani držanie za ruky, nič...
a asi to tak aj ostane lebo som z toho tak zničený že už nič nevnímam a nejak sa snažím ten život v kľude prežiť...nič necítim a keď sa na mňa aj nejaká usmeje tak to so mnou už nič nerobí, už som úplne stratil záujem...
Aj detska laska moze byt vazna. Pytas sa na prvu. Moja prva bola v 7 rokoch na lieceni v Tatrach. Pojedol kvoli mne sneh, aby mohol so mnou lezat a byt sam na izbe so zapalom pluc. A cely cas ma roznymi kuskami rozveseloval. Odvtedy to ziadny muz pre mna neurobil :)
Vazna by mala byt ta, ktora skonci manzelstvom.
mala som priatela prveho uplne asi ked som mala 15, pusinky a prve dotyky a co si, potom dalsieho to uz bolo nieco viac ale stale nie sex a potom som si nasla ked som mala skoro 18 chlapca starsieho o 3roky, tri a pol roka sme spolu boli nakoniec to nevyslo ale to bol prvy vazny vztah co som mala, teraz mam druhy a hadam uz posledny :)
Asi tesne pred 18, ale trvalo to len pol roka, ten chlap bol strašný idiot a ja mladé neskúsene tela. Keby som vtedy vedela, čo viem dnes v živote by som si s ním nezačala.
Ale až tento vzťah co mam od 25ky je prvý, ktorý naozaj stojí za to. Všetko predtým boli faily a síce ich vyslovene neľutujem, človek si musí asi prejsť rôznymi skúsenosťami, ale radšej keby som tých chlapov predtým nestretla. No co už, je to už raz takto.
Ja som mala tiez asi 17 ked som sa zalubila, jak kon do kopy sena :)
V 17 a trvalo to 3 roky