Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

agresor a co s nim

Príspevok v téme: agresor a co s nim
nattallia

Priatel s kamaratom narazili na ceste na cloveka ktory ich vybrzdoval tak ho ho obehli a vyblokovali ze mu razne vysvetlia ako sa ma na ceste chovat . Dotycny na nich ale zautocil peprovym sprejom a priatel s toho dostal zapal spojiviek . Ked isli s otcom za nim dostali znova s tym ze im povedal ze ked pridu este raz dostanu kyselinu alebo gulku ze on nema problem ist na 25 do basy. Pri policajnom riesenie ale povedal ze bol napadnuty a ze sa iba branil a nic im nepovedal , ma nejakych znamych ktory pre neho vylustrovali ze priatel bol odsudeny za vytrznictvo . To v tomto state moze hocikto na hocikoho striekat peprovy sprej len tak a nic ?

Defcon

Spammer, a kde na divokom zapade zijes ? Ja jazdim casto po neznamych trasach, takze tiez mam nonstop zapnutu gps a jazdim tiez napresno, ale nikto ma nevyblikuje ani netrubi. A kilometrov mam najazdene cca 10.000 mesacne

Kdebolo

Tambolo

No vidis, pekne od neho este im dal sancu a tebe sa nepaci. Ja by som hned zobral tu ktoru mu na druhy krat dali a za vhodnych podmienok okamzite odstranil cely problem. A co.

Defcon

Je nieco ine vybrzdovat a nieco ine je vyblokovat do zastavenia, a este sa rozbehnut proti tomu vyblokovanemu. Keby mal poruke palicu, tak mohol v sebaobrane poslat tvojho frajera do nemocnice..... a este by mal tvoj vytrznik problem s policajtami a asi aj na sude. Takze agresor bol tvoj frajer

Spammer

Ak toto nie je fake tak nikto tu nie je na to, aby niekoho zastavoval a vysvetloval mu pravidla cestnej premavky, to si maju riesit policajti, mas pravo ich zavolat, pripadne im poskytnut zaznam dopravneho priestupku ak to chces riesit. Ja vybrzdujem denne kopu vodicov, ako to robim? Velmi jednoducho a to tak, ze presne dodrzujem rychlost podla gps navigacie a to 90% vodicom vadi, lepia sa na mna, trubia mi, blikaju na mna. Takze asi tak sa u nas jazdi. Tvoj frajer dostal co mu patrilo, lebo moc frajeril. Ak mu tieto veci vadia, mal sa stat policajtom, ale so zaznamom za vytrznictvo ho nezoberu. A asi tiez nie je ziadne neviniatko. Zboznujem ludi, ktori najprv frajeria a potom ked dostanu na drzku, tak to zaluju policajtom...