Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tento skazeny svet

Príspevok v téme: tento skazeny svet
anria 44

vsimol si niekto na akom principe ponovom funguje tento svet ? vyrastala som skromne s nejakymi zasadami ,slusnymi rodicmi .. ze dobro sa dobrom oplaca ,konaj dobro ,budes odmeneny a bla bla bla ........ ale coraz viac sa zacinam zamyslat a okolnosti a ludia dookola ma stale upevnuju v tom ,ze to tak nie je ! ten ktory nema charakter ,sebareflexiu slusnost si zije luxusny zivot bez problemov .. ten co tazko pracuje a ma nejaky charakter zije v chudobe a este neskor dostane aj rakovinu ! poznam kopec zien ,co nehnu prstom ,maju skazeny charakter ziju zivot princezien , tie ktore su slusne dostanu do vienka idiota ktory ich prinajhorsom bije a ponizuje ..... prosim nepiste ,ze to tak nie je ! je to tak ! dalej dnes doba influencerov ,youtuberov a inych povalacov ktory uz v 20 rokoch rozhadzuju priehrste penazi na LUXUsne dovolenky a oblecenie ,ani vzivote nehli prstom ! .. clovek co nieco budoval a cely zivot sa trapil .. zije v dlhu a chorobe ! zacina ma to neskutocne rozculovat .. tento svet mi chce akoze povedat ,ze mam byt bezcharakterna svina aby som sa mala dobre ?? na nebo a peklo neverim !!! tak to tu ani nepiste ! mate taky pocit ako ja ? zatial som vo svojom okoli nezazila vynimku ,ze to tak nie je .

Fullhd

Pravdepodobne mas pozicky,alebo dlhy.Citim neskutocnu frustraciu a komplexi z tvojho prispevku.Neviem ci si to uvedomujes ale su aj ludia ktori su strastni v tomto svete.A maju vsetko...ano aj peniaze.