Zdravim
Prosim vas, vysvetlite mi, preco ten moj mi odmieta robit oral ?
Som osprchovana, nie ze nejaka upotena, zasmradena, zarastena, normalne sa osprchujem a ked sa zacneme milovat a mu poviem aby mi spravil oral nezne mu poviem a on zacne ale to tak ze tam nieco porobi s perami a prestane ze dost a konec. Ked mu zacnem ja lizat toho jeho a davat do ust tak sa mu nepostavi ani za nic. Nechapem. Mne odmieta robit, vobec je taky babrak v tomto, nevie vobec ako nato. Da mi par bozkov na lono a koniec. Byvaly este za slobodna ked som bola tak cmulal ma az velmi a stale som dosiahla orgazmus aj klitorialny aj vaginalny a s tymto ?
Aj ked ma prstuje tak nejak babracky tam strka prsty ze mam problem sa urobit. Ako milenec je totalne nahowno.
Preco mi odmieta robit oral? Ked sa.ho spytam zacne inu temu alebo mi slubuje ze nabuduce nabuduce ..
Co mam robit? Inac je fajn chlap, vie sa postarat, vybavit kopu veci, sikovny je, v domacnosti majstruje, varit vie, ale ako milenec za vela nestoji a casto sa musim robit sama ked nieje doma. Som z toho dost frustrovana a odnasa si to okolie ..
Myslim ze kazdy muz chce zene robit oral? A preco ten moj nie?
Preco?
Veru, zenskej poriadne vylizanie chyba. Idealne, ked si to robia naraz.
Muziik a "hovorim, ze dobry vecerny sex zacina rano ;),"
to nehovoris ty, to je znamy vyrok sexuologa Plzaka, "Sex zacina rano" tak ho aspon cituj
ako tak nejaky dovod na to mat musi a podla mna by si sa ho na to mala proste spytat, inak budes hladat to co ti chyba niekde inde
Mal som podobný problém.. Frajerku som nechcel lízať, asi som sa hanbil za to ona vedela neuveritelne dobre fajčiť. Dosť často sa stávalo že sme napriklad dopozerali film, ona si spravila copik a začala ma fajčiť :D Samozrejme mi to prišlo lúto že ona sa o mňa takto stará a ja nič? Teraz kedykoľvek prídem a vylížem ju aj len tak bez sexu len aby mala ešte lepšiu náladu.
Iva a neješ korenisté alebo sladké jedlá?
Možno tvoja šurina ma charakteristický zápach ale ty sa necítiš tam dole ale on hej.
Ako sa stravuješ?
To más ako so zápachom penisu, muži ktorí fajčia a jedia korenisté jedlá majú iný pach ejakulátu a genitalií.
no najprv mi ho jemne masiruj hon ho dlhymi tahmi a pomaly a ked sa mu postavi az potom ho fajci:):):)
nie kazdy zvladne lizat susku, pre niekoho je to moc, nrmalne mu povedz, nech ti nasaje klitoris medzi pery a co chces, potom to skor pochopi co chces
On asi na sex moc nie je ked pises ze mu ani moc nestoji. Oral ti zrejme nerobi preto ze sa hanbi za to ze to nevie. To ho mozes naucit. Mozne je aj to ze je gay. Inak ti prejavuje lasku, neznosti, da ti pusu, objime ta?
SimonaK33, vies to je taka zivotna smola, ze malokedy sa stretnu kompatibilni partneri a pritom je jasne, ze na Slovensku zije dost ludi, ktori by sa k sebe priam neskutocne hodili, len co z toho, ked jeden zije v Kosiciach a ten druhy v Bratislave, takmer ziadna sanca, ze sa nejako stretnu. Toto by mal niekto vymysliet, ako takych ludi dat dohromady, skoda. Ja mam neskutocne rad sex, rad aj vymyslam nejake role, nejake netradicne miesta, rad robim drazdive prekvapenia, mam to rad tak, ze sa nejde hned na vec, ja hovorim, ze dobry vecerny sex zacina rano ;), skoda, ze partnerka sa v podstate iba vezie, ale zas som rad, ze aspon mi to neodmieta, ked citam, ako tu niektore zeny chlapmi doslova zametaju.
Muzik no vidis, ty sa mas. Teba mat za manzela nie hentoho "babraka" Ja som bola tiez kedysi babrak, ale ked som sa zamilovala a laska a vasen mi prudili telom, nemohla som sa realizovat na chlapovi, lebo nechceli bozkavanie hladkanie iba rovno trenky dolu a strasne mi to vadilo, ze moje potreby neboli naplnene a mohli sme mat pritom ten najvasnivejsi a najkrajsi sex.Ale vdaka ich babractvu som trpela a odvtedy som nekompromisna, akonahle niekto nieco vyzaduje a nie je ochotny mnd vyjst v ustrety, davam spiatocku a je jedno ci mame pred svadbou- zly sex = rozchod
Ja by som zas chcel robit zene oral, ale moc nechce. Ona sa totiz pri nom vzdy urobi (klitorialny orgazmus), ale ma radsej vnutri penis, aby mala vaginalny orgazmus.
Ja viem velmi dobre robit oral, zeny si vzdy pochvalovali, viem presne najst klitoris medzi pyskami a jemne ho hryzkam a este pri tom stimulujem bradavky. Ak je squirt, tak to pijem. Vzdy pri tom pozorujem, ako zena reaguje, ze ci to robim dobre. A tie chute su fakt rozne, kazda zena mi chutila inak.