Akú mikinu na behanie?

Príspevok v téme: Akú mikinu na behanie?
matej_tkac

Momentálne je behanie v móde, vidím bežcov takmer všade - na mostoch, pod mostami, na tráve, na betóne..

Človeka to všetko namotivuje tak, že chce začať behať aj on - veď predsa je to zdravé.

Je však všetko to oblečenie skutočne tak drahé? Hľadal som bežecké mikiny, topánky.. všetko by ma to vyšlo asi 400 €, aj to v tom lepšom prípade..

Nestačí niečo ako tu?:
bolf.sk

Vysmiali by ma alebo je to okej a každý sa stará o seba?

sme fit

Ahoj
behanie je super, no celkom všetko oblečenie si nemusíš kupovať. Najhlavnejšia je pohodlná bežecká obuv. Bežecká obuv je mäkká. Nebudú ťa pri dlhšom behu bolieť nohy. K tomu tričko, ktoré dobre saje pot.
Ak Ti zostanú peniažky tak v lete alebo aj na jeseň, keď mrholí sa zíde šiltovka. Do chladnejšieho počasia je dobrá nepremokavá bunda. Niečo ľahké, čo nepremokne, neprefúka a ľahko sa v tom pohybuje.
Mikinu hocijakú aj z toho, čo máš. Aj tepláky. Ale najlepšie sú obtiahnutejšie strihy.
Ono je to spolu všetko naraz riadne drahé. Ak chceš ušetriť, najlepšie je využiť výpredaje, akcie a zľavové kupóny. Tu je dobrá stránka. Nájdeš tam zľavy aj do športových obchodov www.kodino.com
Tak sa dá ušetriť aspoň niečo. Ale lepšie je to asi nakupovať postupne. Teraz potrebuješ hlavne tie topánky, aby nohy netrpeli.
Dáko som sa rozkecala :)
Pekné behanie :)

Kamcita23

behanie je super v tom, ze nic specialne nepotrebujes, len nejake lepsie tenisky aby nohy netrpeli, ale inak nic viac ti netreba :)