Ako vydržať?

Príspevok v téme: Ako vydržať?
Nicole412

ahojte, mam naozaj dosť závažný problém sama so sebou. Celý život sme nikde ako rodina nechodili, maximálne ku starkej a domov, pretože naši spolu nedokázali fungovať a neboli na nejaké atrakcie peniaze. Rozumej: nikdy sme neboli na kúpalisku, niekde mimo SK, mimo nášho domu.Jedine s maminou sestrou sme boli pár krát niekde. Už som dospela a po pár vzťahoch som zistila, že som nešťastná keď máme niekde ist. Napríklad tento víkend sme boli na jednej udalosti tri dni, v piatok som to ešte zvládla, v sobotu už som bola nervózna a v nedeľu ráno som uz o ničom inom nehovorila, len ze chcem ísť domov. Takto to bolo v podstate na každej akcií, na ktorej som bola v mojom živote. Proste nikde Nevydržím. Partner mi povedal, ze ako chceme ísť na dovolenku, ked mam problém už na druhý deň. Ako nie som doma sed, rada chodím kade tade, ale večer, v noci sa vždy vrátim domov. ? Ani na chate nevydržím, chcem ísť večer domov. Ja som uz z toho zúfalá. Veľmi by som chcela ísť niekde k moru, konečne po x rokoch ale bojim sa, že tam nevydržim. Nemáte nejaké tipy ako s tým bojovať? ako sa vyhnúť tým stavom? Doma nemám ideálnu situáciu, ani sa tam nemám prečo tešiť, ale proste keď som niekde, tak chcem ísť domov. Poraďte. Ďakujem Vám. Pekný deň ešte.

Prezya

ahoj, myslel som, že by som sa mal podeliť. lotéria wesco rozdáva vstupenky zadarmo na oslavu anivasary. môžete vyhrať až 10 000 000 dolárov, jednoducho choďte na webovú stránku a hrajte. www.wescolotto.com

Tomas12345

Alebo skús postupne navyšovať vzdialenosť destinácie od tvojho domova. Najprv skús prespať niekde mimo tvojho domu dajme tomu že 5 kilometrov od domu. Potom 30 kilometrov, potom 100 kilometrov, a takto to postupne navyšuj nech si na to zvykneš postupne.

Zuzulik8

Kazdy sme iny, ak nerada prespavas mimo svojho domu neviem ci ma zmysel nasilu sa chciet menit len preto ze to ini tak robia. Nechces ist na dovolenku tak nechod. Usetris peniaze a mozes ich pouzit na nieco co je pre teba zmysluplne. Idealne by pre teba bolo samozrejme keby si si nasla partnera ktory to vidi rovnako. Alebo ked budete obaja tolerantni tak on bude chodit na dovolenky sam resp. s niekym inym, napr. kamosmi. Ja poznam manzelov co su spolu uz cez 20 rokov a nejak podobne funguju, teda na dovolenky chodia obaja ale kazdy niekam inam. Ona k rodine na druhy koniec republiky on vselikde, na jachtu, na hory, na splav, vzdy s kamosmi. A napriek tomu maju krasny vztah, maju sa furt radi a prejavuju si lasku. Vychovali 2 deti a tie chodili na dovolenky raz s nou raz s nim. Jak same chceli.

Veronika879

všetko je to sila zvyku, takže čím viac aplikuješ to, že niekam pôdjete a vydržíš tam aj v noci, tak to pôjde, chce to len to skúšať :)

Beee

V tvojom prípade je to možné brať ako určitý zlozvyk, v prípade ktorých je najdôležitejší bod zlomu. Netvrdím, že to bude ľahké a že sa nebudeš cítiť zle, ale možno skús ísť práve k tomu moru, alebo niekam, odkiaľ sa nebudeš môcť len tak vrátiť domov a verím, že po pár dňoch tam to prekonáš. Prípadne si tam zober so sebou niečo, čo ti bude domov pripomínať. Držím palce!

Tomas12345

Nemáš rada zmenu prostredia. To veľa ľudí nemá rado. Necitis sa bezpečne späť na neznámom mieste

Možno by pomohlo zamestnat niečím svoju hlavu, aby si nemala čas premýšľat nad svojím strachom.