Hlavne voči ženám
Prečo je tak veľa mužov zatrpknutých?
daj toto do googla: Dokonalý život zabíjí. Experiment na myších, který překvapil
pise sa tam o vytvoreni dokonaleho miesta pre zivot pre mysi a o tom, ako to cele stroskotalo, preco, ze sa to iste deje na zemi a ak opriklad je uvedene japonsko, kde obe pohlavia stracaju absolutny zaujem o patrnersky zivot a preco japonci vymieraju, velmi zaujimave citanie....
Lebo ma par zien sklamalo, ktore som uprimne miloval. Dovod rozchodu bol nepriamo povedany, ze sa k zenam spravam az prilis dobre, ze som mily, slusny, nezabudam na sviatky, viem vymysliet super vylet, viem jej poradit vyber oblecenia a vizaz, viem vybavit veci za nu na uradoch, viem dobre zarobit, viem sa spravat v spolocnosti, ovladam etiku, podrzim dvere, vyzleciem.kabat, zasuniem stolicku, poradim vyber jedla a pitia, viem konverzovat s humorom, no bez urazok, viem privinut, pohladit, vylepsit naladu, upokojit, ked treba, mam velku fantaziu v sexe atd., no zeny chcu skor takych jednoduchsich priamociarych vulgarnejsich chlapov, zrejme pozostatok z neandertalizmu maju hlboko v sebe. Vzdal som to, nemam problem zbalit babu, no uz to beriem skor iba na sex, neznesiem uz tu bolest z rozchodu so zenou do ktorej som az po usi zamilovany a potom sa 2 roky daval do poriadku.
Tak, ono nie je zlee zostat na ocot, nie kazdy musi mat nutne muc.ambicie, oceni to aj kuchyna, vsak to je nic, vsak to je nic, vidis salat, vytiahnes prso, namieris, cvrknes a neskor podla vyrazu hosti pochopis, aha, aha, ocot pekne zabera, do smiechu im niet a isto kazdy odide s nezabudnutelnym zazitkom, aj kebyze trpel sklerozou unisex, pardon multiplex:-) Ludia si myslia o tych, ktori piju, ze zapijaju smutok, ale kde, to bola oslava.
asi preto lebo je dnes ľahké si vyberať a tak si ľudia partnerov vyberajú a tí čo ostanú na ocot zostanú zatrpknutí
ja neviem už, možno deväť
lebo majú zlé skúsenosti s ľuďmi.. ak človeka raz niekto zraní, tak veľmi ťažko bude dôverovať iným.
a ak niekto má stále nešťastie napriek všetkým snahám, niet sa čomu diviť...
a taktiež olej do ohňa prilieva aj to čo ste tu už opísali - tie neustále sa zvyšujúce nároky na muža a feminizmus, ktorý robí z každého chlapa sexuálne prasa aj za to keď sa žene pozdraví
Tak staci sa pozriet okolo seba.cim dalej je muz menej koli feminizmu,lichotka je oznacena za sexizmus a obtazovanie,hoc aka skrata na soc sietach oznacena za bohynu, na muza su stale coraz viac vyssie naroky:zarabat vela penazi,luxus atd (pritom je rovnopravnost) atd
Ja ako chlap mam opacny pocit,(zeny su viac) za to mozete zeny tak si to uzite.
Skor: preco je tolko ludi zatrpknutych?
A tak aj ženy bývajú zatrpknuté.
Lebo sa dá ľahko zatrpknúť.