Ahoj ľudia. Mám taký menší problém. Mám 14 rokov a pod nosom a brade mám veľa chĺpkov. Ľudia v mojom okolí mi hovoria to, že keď sa oholím tak chĺpky mi začnú rásť rýchlejšíe a budú hustejšie. Naopak niektorý mi hovoria, že keď to oholim, tak mi budú rásť chĺpky tak ako doteraz. Neviem komu mám veriť popravde. Dosť ma trápia pripomienky iných ľudí na môj výzor. Môžem to oholiť?
Môžem sa oholiť?
Áno, som chalan :D
Áno, som chalan :D
Ja som si myslela ze to je dievča :D
Ak si chlapec kasli na moju radu a pravda, normálne sa ohol ako kazdy muž
Denis preboha ty co riesis? O co ti ide? Vsak chlpy na tvari aj tak budes mat vzdy. Normalne si to ohol ak ti to vadi. Kup si ziletky, penu na holenie a vodu po holeni a hol to v smere rastu, nech si nenarobis zbytocne vyrazky a potom dezinfikuj tou vodou. Nech ti to ukaze otec. A nepouzivaj cudzie ziletky, musis mat svoje vlastne.
Si chlapec alebo dievca?
Ja mám 25 a rastú mi iba take male 15 ročné pubertiacke chĺpky, aj to len na brade a pár sa ich objaví aj na lícach... Som zmierený že nikdy nebudem mať poriadnu bradu ale viac by ma uspokojilo keby mi nerástli ani tie malé trapošiny.. Aspoň ma panbožko obdaril inde :D
ja som sa začal holiť ako 16 ročný, ale viacero kamarátov už ako 14 roční. Raz začať treba, teraz sa holím raz za mesiac.... a kašlem na to, že som zarastený, len si nenechám dirigovať, že by som sa mal oholiť, keď sa nechcem, a je mi to fuk. Skús manikúrovými nožnicami zastrihnúť, a ak je to príliš čierne a viditeľné, tak sa riadne ohoľ. Alebo sa spýtaj otca aj mne zvykol on poskytnúť všetko, čo k tomu potrebujem.
Chod k endokrinologicke a pouzivaj pinzetu.
Ja by som ti odporučila to vystrihať. Obyčajnými manikurovými nožničkami na uplne drobnúčko.
Alebo vytrhať pinzetou, alebo použiť nejaký zastrihávač ideálne ked máš na tvár alebo obočie
Rozhodne neholiť žiletkou!