POTENIE

Príspevok v téme: POTENIE
Lolinkaaa

Čaute, mám taký problém. Strašne sa potím na zadku, a na vnútornej strane stehien až hore medzi nohami.. ?☹️ Neviem čo s tým robiť. Dodržujem hygienu aj par krát do dňa lebo naozaj vyzerám dakedy ako poštatá. Neviem čo by mi zabralo na to. Či sa dajú aj pichať tie injekcie medzi nohy , ja uz fakt neviem... Máte a tým niekto skúsenosti? (Ale prosím nerobte si z toho srandu ja to myslím vážne)

Tomas12345

Možno kebyže si tie nohy pravidelne ovlazujes studenou vodou tak by sa ti toľko nepotili. Pravidelným ovlazovanim zabránia prehrievaniu a teda i poteniu.

pomocnica

Ahoj aj ja mám tento problém, aj keď asi až také to nemám, ale no určite žiadne injekcie alebo čo, je len dobre, že sa nám nečistoty vylučujú z tela, aj keď vážne som jedna z mála ľudí, čo sa potia na nohách aj. :D akože stehnách. Ja nosím materiály na ktorých pot nevidno(zvlášť keď ideme niekam a napr viem, že prejdeme aj 25 km rýchlou chôdzou vrámci zájazdu alebo tak, tak si premyslím 2x čo si dám) aaaa prípadne nejaké dlhšie tričká a také. Ja mám tiež dobrú postavu, síce mám určite viac tuku na nohách ako na vrchu tela, ale tak mám raz taký typ postavy a hold potným žľazám nerozkážem. Treba sa to naučiť rešpektovať a nejako prežiť leto a tak :D Je našťastie veľa krásnych materiálov a farieb kde to nevidno, lebo ja zasa nemám, že vyzerám ako došťatá, ale cítim, že sa mi spotia nohy(keď sedím sa to nalepí, počas chôdze a tak to je chill)aaaa potom mám napr taký fliačik, že to vyzerá akoby som sadla na niečo pokropené vodou. ;-)

Veľa šťastia.

sav

upozornenie aj hlupáci píšu ako si ty ja som zdravotník až vieš čo to slovo znamená treba pomáhať a nie urážať