Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som na dne, uz sa viac necitim ako zena

Príspevok v téme: som na dne, uz sa viac necitim ako zena
Dianka_30

Dobrý deň,
potrebujem pomôcť, poradiť lebo som už naozaj na dne. už neviem ako ďalej . každý deň sa cítim horšie a horšie .
takže začalo sa to už dávnejšie s partnerom sme začali mať problémy so sexom . predtým sme tri roky normálne fungovali a všetko bolo úžasné . ale po tých troch rokoch sme zrazu prestali spolu spávať. nikdy sa mu nechcelo alebo bol unavený alebo prišiel neskoro alebo bola výhovorka že naňho príliš tlačím . nespal somnou aj dva tri mesiace tak sme sa kvôli tomu hádali , samozrejme z mojej strany boli nátlaky a žiarlivostné scény pretože som mu už nedokázala veriť. nikdy sa nezveril že by mal nejaké zdravotné problémy. a tak to začalo. nechcel sa somnou rozprávať najprv som sa snažila s ním komunikovať ale nešlo a len sme sa hádavali a to prispelo ešte k vačšiemu odcudzeniu . nakoniec som to začala prisudzovať sebe , že už ma nechce že niesom dosť atraktívna , že ma už neľúbi že má niekoho iného a teraz som už psychickz úplne na dne nedokážem sa na seba pozrieť ani do zrkadla cítim sa škaredá až nechutná neverím si ako žena , nedokážem chodiť po ulici aká sa cítim odporná . a keď sme skúsili mať sex po všetkých nátlakoch ( ako povedal len preto aby bol ) tak ma to neuveriteľne bolelo až som plakala. a takto je to dva roky. akonáhle po mojom 2mesačnom nátlaku na niečo príde bolí ma to tak že vlastne to už ani nechcem. cítim sa úplne k ničomu ako žena som úplne na dne . nakoniec sme sa dnes rozišli lebo už nedokážem zvládať tú psychickú záťaž ako si lahám k mužovi , ktorého ľúbim a som preňho ako žena vzduch. niekedy som mala až chuť sa zabiť . nedokázala som vstať z postele a ísť do práce alebo medzi ľudí. Bola som u gynekologičky veľa krát ale po tejto stránke som v poriadku . nedokážem mať sex. neverím že si ešte niekoho nájdem . aký muž bz vôbec chcel takú ženu. prosím o akúkoľvek radu ako sa začať zase ľúbiť a cítiť sa aspoň trochu ako žena. ja viem že sex nieje všetko ale ako žena sa cítim neschopná a neustálym odmietaním sa vlastne už necítim dosť dobrá . Ďakujem

Tomas12345

Dianka_30 :

Trvám na tom čo som ti napísal, ak budeš závislá od dotyčnej osoby potom sa z toho zblázniš. Prečo si nehladáš radšej stastie inde ?

Dianka_30

Ďakujem za rady. boli sme spolu 5 rokov. viete to čo tu píšem nikto by z mojich známych nepovedal. Som typ ženy ktorá športuje 5krát do týždňa chodím na výlety na nákupy ale všetko svoje trápenie držím v sebe. nikto by nepovedal že mám problém so sebavedím ani že som niaka hanblivka. snažím sa pôsobiť na ľudí vždy suverénne a že si verím . a pritom vnútri sa cítim hrozne . tak strašne mi to ublížilo ako žene . najhoršie je že neviem čo by som mala viac spraviť aby som to sebavedomie naozaj získala. všetko pripisujem sebe. nemám žiadne vysvetlenei prečo ma nechcel prečo nemal chuť na sex somnou prečo sa ma nedotýkal prečo mi nedal ani len pusu . snažím sa nemyslieť nato že to bolo mnou ale vždy sa len rozplačem a zase som na začiatku ., nemám sa komu zdôveriť. hanbím sa zato že ma môj muž nechcel ako ženu . ja viem nieje to najhoršia vec na svete. ale momentálne sa cítim strašne .

anria 44

co by som ja za toto dala ... som s muzom 12 rokov a kazdy bozi den ma otravuje .. neskutocne mi lezie tym na nervy ... ako keby nic ine na tomto svetete neexistovalo ,len sprosty sex , presne a este koli tomu hadky .. lebo nechcem !!! niekedy sa az modlim nech si niekoho najde . a nech mi v tomto smere da pokoj ..... prosim ta neries ho , kasli na neho ..a uz vobec si nenamyslaj ,ze nie si atraktivna len koli tomu ze si nasiel druhu !! zacni sa starat iba sama o seba .. rozmaznavaj sa .. obliekaj sa . kup si nove veci kabelky ... topanky na opatkoch ! chod s kamoskou na vinko .. kavu .. dajte si vylet ! je tolko krasnych miest aj tu na slovensku !! ja nechapem ,zeny ci Vam uz sibe !!! byt zavesena len na chlapovi ,a este sa koli kretenom aj trapit !! keby som mohla vratit cas .. som sama , mam len najlepsiu kamaratku a chodim si po svete ako pani !!!!! bez toho aby niekto vyzvedal ,kde som ,co som ,co robim , nedajboze ziarlil !! ako ja zavidim zenam co sa staraju len o seba a svoje pozitky bez chlapa na krku ! och .

BJ 2

Dianka, nie vsetci muzi chcu sex. Je stale vela veriacich, z neveriacich je ich ale minimum, to uznavam. Oni su posadnuti sexom. Ale aj medzi nimi s nejakou malou sancou najdes takeho, mozno nejakeho asexuala, ktory to vobec nepotrebuje. Su taki ludia, co nepocituju sexualne vzrusenie, alebo ho nepotrebuju proste. V kazdom pripade, to asi jedine na inzerat, pretoze dnesni neveriaci muzi samozrejme pravidelny sex ocakavaju. Ale neboj sa, mozes stale najst lasku svojho zivota.

Tomas12345

Ak ti smiem poradiť, nájdi si zmysel života nie v partnerovi, ale predovšetkým v Bohu a maj i nejaké koníčky. Ak tak nespravis, zblaznis sa!

Kalgan1

V prvom rade sa prestan obvinovat a pozri sa ma to z ineho uhla pohladu. To skor tvoj partner sa k tebe správal zle. To, ze s tebou nechcel spať neznamena, ze to je tvoja vina. Nikomu do hlavy nevidis, ale jemu asi nieco preskočilo v hlave. Chápem, ze laska vie byt slepa aj hlucha, ale teraz je cas sa na to pozerať realisticky. Asi jeho pocity ochladli, nebol schopný o svojich pocitoch komunikovat a zanedbaval vas vstah. Mozno chcel mat len doma slúžku a nie rovnocenného partnera do života. Nenechaj si jednym neschopným a neempatickym chlapom znicit cely zivot. Pozeraj sa dopredu, pouc sa z minulosti, hlavne co sa vyberu partnera tyka. Neutapaj sa v sebalutosti, lebo to nikam nevedie. Bud silna a ver si trocha a nenechaj sa druhymi ludmi vyuzivat a nicit. Nenastal koniec sveta. Skus vsetku negativitu obratit a sustred sa viac na tie pozitívnejšie, realistickejsie aspekty. Zivot ide dalej. Zbavila si sa cloveka, ktory ta len stahoval dole, bud rada, ze si mala silu sa s nim rozist a nebola si ako niektore zeny, ktore radsej v tichosti trpia a nahovárajú si, ze miluju svojho partnera napriek tomu, že on ich len manipuluje alebo sa k nim vyslovene sprava zle.
Neber to cele ako velky strasny koniec, ale ako nadejny novy svetly zaciatok. Urcite to dokazes sa zase dat dokopy!

ahjajjaj

Ahoj Dianka,

podľa mňa s Tebou muž nespával nie preto, že mal zdravotné problémy, ale odcudzili ste sa ako manželia, alebo možno niekoho mal. Základ vzťahu je však sexuálna atraktivita iba na začiatku, neskôr je to o kvalitnej komunikácii. Takže ak by ste boli bývali mali s partnerom kvalitnú komunikáciu, neboli by ste sa bývali odcudzili a aj sex by bol býval častejšie.
Nepíšeš, o ako dlhý vzťah išlo, ani či máte deti. Ani to, či máš detičky, ani koľko máš rokov, koľko vážiš a meriaš.
Ja by som Ti poradila, nový účes, venovať sa športu a záľubám a sex príde vtedy, keď Ti bude niekto príťažlivý a nebudeš zakomplexovaná. Tie komplexy Ti priniesol neúspešný vzťah. Ešte by som Ti odporučila prečítať si knihu Tajomstvo - The secret, resp. si pozrieť film.