Červené flaky na žaludi

Príspevok v téme: Červené flaky na žaludi
HJUNE

Zdravím, už asi dva mesiace mam problém s červenými fľakmi na žaludi. Nesvrbia, nebolia, aj na dotyk ich necítiť proste ich len vidno a strašne mi to vadí. Hygienu mám pravidelnú. Nemyslím si že to bude infekcia lebo mi nepomohol ani canesten ani fungicidinova masť.. Skušal som aj harmanček ale nič. Mám frajerku 4 roky a toto sa stalo prvý krát. Ešte ma napadlo že to može byť z kondomu ale ten som použil len raz.. Ďakujem za všetky odpovede, pekný deň.

HJUNE

Lenže mne nepríde že mám prázdne gulky.. vždy zo mňa vyjde kvalitný matroš :DD A príde mi to proste ako hlúposť lebo sex som mával 3 roky skoro každý deň a nikdy nebol problém. Povedzme že som sex nemal už skoro mesiac a bez zmeny. Proste ako zákon schválnosti že sa mi toto stane. Počkám ešte nejaky ten týždeň a zajdem za odborníkom.

Defcon

To teda isto nie je hlupost. Plne gulky totiz vylucuju do svojho okolia hormon testosteron a ten prave potlaca prekrvenie najvrchnejsej vrstvy pokozky ku prospechu prekrvenia sameho penisu. Na penise mas pokozku tenku, takze sa tam prirodzene vytvaraju nebolestive cervene miesta, ktore pri prazdnych gulkach vidno.