Zdravím, už asi dva mesiace mam problém s červenými fľakmi na žaludi. Nesvrbia, nebolia, aj na dotyk ich necítiť proste ich len vidno a strašne mi to vadí. Hygienu mám pravidelnú. Nemyslím si že to bude infekcia lebo mi nepomohol ani canesten ani fungicidinova masť.. Skušal som aj harmanček ale nič. Mám frajerku 4 roky a toto sa stalo prvý krát. Ešte ma napadlo že to može byť z kondomu ale ten som použil len raz.. Ďakujem za všetky odpovede, pekný deň.
Červené flaky na žaludi
Hej no budem rád ak sa dožijem 25ky..
Starnes, bracho, starnes.
Lenže mne nepríde že mám prázdne gulky.. vždy zo mňa vyjde kvalitný matroš :DD A príde mi to proste ako hlúposť lebo sex som mával 3 roky skoro každý deň a nikdy nebol problém. Povedzme že som sex nemal už skoro mesiac a bez zmeny. Proste ako zákon schválnosti že sa mi toto stane. Počkám ešte nejaky ten týždeň a zajdem za odborníkom.
To teda isto nie je hlupost. Plne gulky totiz vylucuju do svojho okolia hormon testosteron a ten prave potlaca prekrvenie najvrchnejsej vrstvy pokozky ku prospechu prekrvenia sameho penisu. Na penise mas pokozku tenku, takze sa tam prirodzene vytvaraju nebolestive cervene miesta, ktore pri prazdnych gulkach vidno.
To je hlúposť...
Pravdepodobne mas pricasto sex a to ti svieti kontrolka prazdnych guliek -)