The Secret

ZajoNufo

U mna to nefunguje ale plati zakon sejba- zatva.Co zasejes to zoznes zakon z biblie.Darmo myslis pozitivne, ked niekto dajme tomu kradne, klame, podvadza, nevazi si rodicov, bije slabsich, tyra zvierata.Dokonca su zlorecenstva za hriechy, ked robis sodomiu a take veci, vyvolavas duchov, okradas nevinnych a slabych( smejdi) atd a podobne.Navrhujem zit moralne cisty zivot, robit dobre skutky,modlit sa k Bohu, mysliet pozitivne a ked budes dobry cloviecik, Pan Boh ti sem tam aj dobre splni. Toto u mna funguje.Samotne pozitivne myslenie nie

neznamy1986

Megakkktina: Choď povedať, nejakému nevyliečiteľne chorému človeku: ,,Stačí pozitívne myslieť a všetko sa vyrieši", alebo posledný prípad, čo bol medializovaný - kde jednému s mozgovou obrnou, nechceli dať dôchodok a potom keď dali tak pytali od nich 4000 eúr. ,,Ale myslí pozitívne a uvidiš, problémy prestanú" The Secret je kniha plná pekne znejúcich vecí, čo ale v reale vôbec nepomôžu. A keďže veľa ľudí to chce počuť tak autorka pekne zarobila.... P.S.: Tu jeden youtuber pekne vysvetlil čo to je zač: www.youtube.com

Vagus

Ako hovori jeden z ucinkujucich vo filme secret"joe vitale"filme je iba "A".nebolo tam povedane B,C.ked budes sediet doma a snivat o Ferrari nikdy tam pred domom stat nebude.v podstate si treba aj tie ciele postavit na realnom zaklade.treba brat v uvahu vela veci./peniaze ktore vieme realne zarobit atd......../.vitale v knihe -kurz precitnutia-hovori"boh ma rad akciu/cize cinnost ,a snaha k naplneniu tvojich snov,alebo vyzualizacii je jedno ako to nazves.chces nieco velke najdi si 2 roboty.....atd.terapeutka Eva Marvanova hovori :ale dajte si pozor na falosne pozitivne myslenie,moze vam zastriet realne nebezpecenstva,ktore vam hrozia.:tym vobec nechcem zatracovat pozitivny pohlad na veci udalosti zivot ako taky.

Vagus

Ako hovori jeden z ucinkujucich vo filme secret"joe vitale"filme je iba "A".nebolo tam povedane B,C.ked budes sediet doma a snivat o Ferrari nikdy tam pred domom stat nebude.v podstate si treba aj tie ciele postavit na realnom zaklade.treba brat v uvahu vela veci./peniaze ktore vieme realne zarobit atd......../.vitale v knihe -kurz precitnutia-hovori"boh ma rad akciu/cize cinnost ,a snaha k naplneniu tvojich snov,alebo vyzualizacii je jedno ako to nazves.chces nieco velke najdi si 2 roboty.....atd.terapeutka Eva Marvanova hovori :ale dajte si pozor na falosne pozitivne myslenie,moze vam zastriet realne nebezpecenstva,ktore vam hrozia.:tym vobec nechcem zatracovat pozitivny pohlad na veci udalosti zivot ako taky.

Thesecret

Fredokd.. po pozreti filmu a zmene pristupu k zivotu sa o mna celkovo viacej zacali zaujimat muzi..po priblizne polroku som spoznala jedneho muza, do ktoreho som sa velmi zalubila a vdaka filmu som nabrala sebavedomie zacat sa s nim bavit..boli sme spolu rok, ale neboli sme nakoniec pre seba ti pravi a nevyslo to..no nevadi, vdaka tomuto vztahu som sa naucila vela a zistila som co chcem a co nie..potom som mala nejake rande obcas, ale nic vazne..bola som sustredena na plnenie ostatnych snov na zozname, ktory som si napisala.. no a mojho manzela som spoznala priblizne 3 a pol roka po pozreti filmu :) drzim ti palce nech sa aj tebe splni po com tuzis.

FuneraI director

Pozitivne myslenie a pristup su iba nastroje. Ked nevies kedy a ako ich pouzit tak si pytas od zivota zamietanim negativnych prispevkov poriadny kopanec do riti. Nezabudni to brat pozitivne. Pre mna je napriklad pozitivna skutocnost, ze ked taky clovek rypakom rozryje chodnik uz si ani nevsimam, nie je mi ho/jej luto, neexistuje pre mna. Super vazne, velmi pozitivne.

Thesecret

Predtym nez som videla film tajomstvo, bola som dost negativne naladena studentka na vysokej skole bez skusenosti so vztahmi..potom som si raz pozrela tento film a uplne ma to ocarilo..rozhodla som sa snazit sa mysliet pozitivnejsie .aj som si napisala zoznam zelani, ako to vo filme radia..neviem ci tomu vsetkemu verim, ale pravda je, ze odkedy som zmenila vdaka filmu svoje myslenie na pozitivnejsie, a preslo uz samozrejme aj dost rokov, moj zivot je zrazu uplne iny..z ufrflanej studentky som zrazu vydata zena, ktora ma krasneho maleho syna, byt, auto, skolu som davno uz skoncila, hned po skole som si nasla super pracu a precestovala som aj a manzelom vela krasnych miest...ktovie..mozno by sa mi to stalo tak ci tak a film s tym nema absolutne ziadnu suvislost..ale myslim, si ze ten film je plny zaujimavych myslienok a motivacia k z zmene postoja z negativneho na pozitivny..a to nemoze byt na skodu :)

Najčítanejšie články