Preco je moj zivot od narodenia psycho, preco ma ludia nicia?

Príspevok v téme: Preco je moj zivot od narodenia psycho, preco ma ludia nicia?
NevladzemN

Ahojte, uz nevladzem musim to niekam napisat. Je toho strasne vela, pokusim sa v skratke. Od narodenia mam proste smolu. Matka ma porodila, ale nikdy ma nechcela, odkopla ma a otec tiez. Starali sa stari rodicia. Sem tam prisla, ozrala sa, odisla, vynadala mi, vzala ma medzi ozratych kamaratov, kde som prezila vselico aj pokus o znasilnenie, sexualne obtazovanie a tak dalej. Nazyvala ma k.. ktora jej znicila zivot. Moja sestra bola pre nu tym istym. Doma boli kvoli nej zvady, stari rodicia nemali idealny vztah, ale ona to uz uplne vyhrotila, kvoli nej sme prezivali horor. V skole to iste, vela sa so mnou nechceli kamaratit, lebo sa u nas dialo to co sa dialo, cize len preto, ze som bola jej dcera ma obvinovali, ze budem ako ona. Ked sa nieco v skole stalo, hned som bola medzi podozrivymi aj ked som sa vyborne ucila. Krivdy pokracovali v dospelosti, v zamestnani, vzdy sa snazil na mna niekto nieco zvalit, v kazdej jednej praci sa na mna niekto zavistlivy nalepil, niekto o mne klamal, alebo ma ohovaral. Vztahy to iste, prvy ma oklamal, podvadzal, druhy bol flegmatik, ktoremu som bola ukradnuta, treti nemal problem mi vulgarne nadavat, sacat do mna, ked ziarlil, stvrty psycho rodina. S poslednym sme mohli byt stastni, keby nebolo ich. Boli taki, ze ma obvinovali, ze ho trham od rodiny, kedze som si chcela ist zarobit do zahranicia, proste typ ludi, ktori sa svojmu decku vyhrazaju, ze sa zabiju, ked ich opusti. Znicili nam vztah. Cely zivot sa chovam k ludom slusne, nikomu nic nerobim, do nikoho nerypem, nie som ziadna drzana, viem sa aj ozvat ked treba, v ramci normy, ale uz fakt nevladzem. V jednom kuse sa na mna lepi zlo, zli ludia. Mam uz davno po 30 a stale si niekto na mne vybija komplexy, nechapem preco? Snazia sa znicit mi zivot zakazdym ked som trocha stastna konecne. Cim to moze byt? Som uz unavena. Mam chut vsetko ukoncit, ak to ma pokracovat takto dalej cely zivot, na co sa trapit? Ani poriadne trvacne a uprimne kamaratsvo neviem najst, s tymi, s ktorymi by som ho mohla mat, ti ziju daleko prec odo mna. Zacinam byt v hlbokej depresii. Zeby bola pravda, ze ked sa clovek zle narodi bude sa to vliect s nim cely zivot? U mna to sedi, cokolvek robim, akokolvek sa snazim, vzdy je to o tom istom.

Tomas12345

Musíš si hladať pracovné prostredie až dovtedy dokial nenájdeš tých správnych ľudí v nom. Určite sa nájde aj také pracovné prostredie kde k tebe ludia nebudú zlí. A ked aj budú zlí, nevšímaj si ich. Zivot nie je len prechádzka ružovou záhradou, ale treba si v nom aj isté veci vytrpieť. Utechou ti ale môže byť to že po vytrpení týchto ťažkých vecí príde nebo. Samozrejme, za predpokladu že človek zasvätí svoj život Bohu. Zasvät svoj život Bohu a trpezlivo znášaj všetky osočovania a urážky od ľudí, a za ich zlé veci sa im odplácaj dobrom, tým im vysypeš žeravé uhlie na hlavu (Rim 12: 20). Raduj sa, pretože aj napriek útrapam bude na teba čakať veľká odmena v nebi :)

Kalgan1

Skus zmenit prostredie. Prestahuj sa do vacsieho mesta. Zmen pracu, kde nebudes mat vela ludi okolo seba. Viac sa venuj svojim zalubam a sustred sa na veci, co ta bavia, urob veci, ktore si dlho odkladala, neries, co si myslia druhy ludia, hladaj viac stastie v sebe ako u druhych a zacni sa mat trocha viacej rada. Hlavne sa neutapaj v sebalutosti.

DobehniDalej

Vsetko je mozne, aj ja som zazil psycho, ale nastastie to preslo, lebo so zdravym rozumom to nemalo nic spolocnee. Zmen seba a VRAJ zmenis aj tych okolo seba (velmi tomu neverim).

Zuzulik8

Teraz si v tazkej depresii preto vsetko vidis este ciernejsie ako je. Odporucam navstevu odbornikov - psychologa a psychiatra. Psychiater ti moze predpisat lieky ktore ti pomozu a so psychologom mozete prebrat tvoj zivot a najst pricinu tvojich problemov. S jeho pomocou mozes tiez na sebe zapracovat a posunut sa dalej.

AustriaHA

začať možeš tým, že sa nebudeš lutovať a na všetkych sa vykašli, najlepsie je najsť si prácu kde budeš čo najmenej v kontakte s ludmi,.. aj ja som to tak poriesila,.. a mam pokoj, robim v zahranici, ked mam volno uzivam si vylety, masaze, kozmeticka...rob to aj ty.. a ziadne vztahy neries! lebo zjavne pritahujes magorov, tak ako ja... takze ja mam 30r. a kapitola vztahy je u mna uzavretá... a cítim sa tak výborne ako nikdy predtým..odporučam ti to vyskušať...

ahoj7

ahoj a kde si vlastne doteraz pracovala v akej oblasti?? inak je mi velmi luto aky si mala zivot a viem to pochopit :(

NevladzemN

Nespamujte prosim, nemam nic s Andrejom. Sanca, ze niekto preziva nieco ako ja, je asi dost miziva. Toto nie je fejk.