Sex neskoro v noci

Príspevok v téme: Sex neskoro v noci
Zikan

Zika polozila na fb zaujimavu otazku, ze co by zeny robili, ak by o 3.00 rano distal ich chlap chut na sex. Mna velmi prekvapil ten obrovsky rozdiel.medzi zenami, lebo niektore by ho za to zabili, niektore by mu vyhoveli, aby mali pokoj, niektore by to vnimali velmi sexy a vzrusujuco a niektore sa priznali, ze oni budia v noci muza, ze chcu sex.
Ja som sa zamyslel nad tym, ze zeny su az prilis rozdielne, lebo drviva vacsina chlapov by to privitala, tam niet o com debatovat, ale ze ked si muz hlada zenu, mal by vediet, ze su medzi nimi take rozdiely a nemal by to brat tak, ze vsetky su rovnake, ale v pripade nespokojnosti v tomto vo vztahu by sa nemal bat opustit zenu s ktorou je nespokojny a hladat dalej, lebo je dost zien, ktore muzom viac vyhovuju a rozumeju im.

pokecova

Poznám dosť žien,ktoré záujem o sex iba predstieraju. Hlavne na začiatku vzťahu. Keď sú si partnerom iste,tak sú už samé sebou a o sex ich musí muž doslova prosiť. Takže hrajú väčšinou divadlo,len aby si muža ulovili ;)

Brmbolecko

Akoze ty si ta vhodna? :-D ci dokedy ju bude hladat? Taku trubu, co sa kvoli nemu ani nevyspi a da si ho aj do ucha strcit, lebo je taka zufalka?

kexi

suhlasim s autorovou ideou, ze zeny su rozne a treba si hladat vhodnu, nie prvu, na ktoru natrafia aj ked total odlisnu
a suhlas s dizianou o rozdieloch, je to ine ked je milenka a v dlhom manzelstve

Kakadu32

Presne tak. Zvedavost. To len milenka si mysli, ze je vynimocna a ma len "inu". Nabazi sa aj tej a pojde dalej. Vtipne, ze milenku podvadza s partnerkou/manzelkou :-)

mysli

Diziana niektori muzi sa neuspokoja ovhutnat len jednu zenu ale laka ich vidiet aj ine vaginy a prsia. Ta zvedavost aku ju ma druha ta a henta.
A ked sa tie zeny spravaju zvodne a flirtuju s muzom darmo aj keby mal doma modelku tak jeho penis zatuzi po tej co ho zvadza ..niektori muzi su proste taki
Take social. siete a zoznamky su rajom pre takych casanovoch
Ked nenajde v praci, v susedstve taku hlada na webe ..
Si zober hollywood, kolki muzi hwrci, spevaci, reziseri a pod. maju krasne zeny za predsa si najdu popri nich inu.

Kakadu32

Diziana a teraz ti ja nieco poviem. Aj zena, ktora je v dlhodobom vztahu je stale milenka a takyto sex by mozno neodmietla. Len naivne milenky si myslia, ze chlap so svojou partnerkou/manzelkou nemava vzrusujuci sex, ale este som take nepocula, ze by chlap v noci partnerku budil kvoli sexu, kazdy spi ako poleno a ked ho zobudis je nevrly.

diziana

a teraz ti nieco ja poviem preco to tak je.su dva typy zien.zena ktora je dlho vo vztahu s muzom a v tomto pripade ten sex o 3 v noci odmieta no taka milenka by to hned prijala,pretoze jej to je vzacne a vzrusujuce.

sexunka

Ako opustat frajerku ci zenu le preto lebo o 3 vnoci nechce sex???
To uz co za sprostost?
Vsak o tretej v noci spat a sex mozu mat vecer ked idu spat alebk rank ked sa zbudia a nie uprostred noci ..

Najčítanejšie články