Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nájdem lásku?

Príspevok v téme: Nájdem lásku?
Simdima

Viem že tu podobnych tem bolo x,ale píšem za seba.Môžem v 19tich rokoch zažiť prvú opätovanu lásku?Doteraz som zažívala buď neopätovane alebo ja som nič necítila k dotyčnému.Aby bolo jasné nehľadám žiadneho boháča,ako tu niektorí viete obviňovať ženy,takže takí trollovia mi ani nepište.Mozem byť prekliata preto som doteraz nikoho nestretla?Ako už by bol najvysši čas nech si aspoň trochu tu lásku užijem, lebo o rok odchádzam pracovne minimálne na 4 roky do zahraničia a so žiadnymi cudzincami si nemienim nič začínať.(A nezačnite ma presviedčať že aj tam môžem nájsť lásku keď to nechcem).Ja chcem Slováka.Moze to byť prekliatie alebo osud samoty?

Simdima

uprimne- a koľko máš rokov ak smiem vedieť? Ono nechápem či je to nejaký osud,prekliatie :D ale podľa mňa niečo podobne..Presne človek to najviac uvidí na pároch,kde jeden vyzerá hrozne a druhý pravy opak

uprimne

Simdima Ja som tiež videla mnoho párov, kde jeden alebo druhý z partnerov nevyzerali nič moc a mali pri sebe krásneho muža alebo ženu. A vyzerali byť šťastní. Ono je to predovšetkým aj o psychike daného človeka, ktorý má problém si niekoho nájsť, a v takomto prípade nezohráva vzhľad skoro žiadnu úlohu. Týmto myslím pravdupovediac aj seba. Možno sa správam zle, divne? Vyžarujem asi niečo čo ľudí odrádza? Ale na druhej strane bývalé kamarátky, alebo ľudia, ktorí mi kedysi strpčovali život a správali sa úplne otrasne ku všetkým si predsa len niekoho našli. Tak to už vôbec nepochopím. Príde mi to ako taká záhada alebo hra života :D :/ Nevadí mám psa, ešte chýba mačka a budem kompletná. :D

Simdima

uprimne- áno to mi je jasné..ak niekomu nieje dopriate je jedno že je mladý pekný..môže ostať sám do konca života..A pravdupovediac v 25 mi príde na prvy vzťah neskoro a hlavne muži berú takú ženu ako čudácku..Logicky ak pekná 20-25ka nikoho nemala niekde je chyba.A ja osobne často stretávam veľa párov,kde je dievča dosť tlste (bez urážky) a chlap buď chudý uplny opak alebo pekne vyšportovany

uprimne

No veru môže sa stať že nikoho si nenájdeš. Možno až keď sa vrátiš zo zahraničia. Ale nikde nie je napísané že ani v zahraničí nikoho nenájdeš. Ako ti tu niekto písal predtým, veľa Slovákov chodí zarábať za hranice. A čo ty vieš možno na niekoho natrafíš. Ono je to buď alebo. Niekomu láska nie je súdená. Je jedno či si mladá pekná, či normálne vyzerajúca baba a život máš pred sebou. Na tom nezáleží. Aj staré prežité ženské, trikrát rozvedené si ľahšie niekoho nájdu ako napr. nejaká 20 ročná ktorá proste na takéto veci šťastie nemá.

Simdima

Sona19- teším sa s tebou,že nakoniec si lásku našla,ale žiaľ nie každý ma také šťastie..A spravila som prvý krok, keď sa mi niekto páčil a nič..nechcel ma

zuzulik- tak ak by to bol mladý chalan,možno by za prácou aj on chcel vycestovať a nešla by som sama..ak nie tak pôjdem sama,viem že vzťahy nevydržia na diaľku moc..

Zuzulik8

A naco si chces teraz s niekym zacinat ked o rok aj tak odchadzas a budete to musiet ukoncit. To nema zmysel niekoho si hladat. Ak predsa len budes hladat tak to zaujemcom vyklop na prvom rande. Maju pravo to vediet a rozhodnut sa ci to vobec chcu.

Sona19

Ahoj :) viem ako sa cítiš a hádaj čo :D teraz budem mať 20 a vieš kedy som stretla svojho prvého frajera? Pól roka dozadu. Jasne že je šanca. Ja som sa ku nemu dostala vďaka jednému somárovi čo ma cez leto chcel iba pretiahnúť ale ja som si vďaka bohu uvedomila a ukončila s ním kontakt. Môj priateľ bol v ich partii a ako sme si išli s kamarátkou sadnúť von s najlepším kamarátom toho sukničkára, tak zhodou okolnosti tam bol aj môj priateľ. Hovorila som že je zlatý. Poznala som ho z videnia. Nečakala som, že môže niečo byť medzi nami a aha ako sme skončili :) samozrejme som ani nemyslela že by mal o mna záujem lebo cely čas pozeral do mobilu keď som sa s ním snažila konverzovať. Na koniec vysvitlo že som sa mu veľmi páčila len sa hanbil. Ak sa ti niekto páči, tak chod za ním a rozprávajte sa. Použi ženské zbrane ;) ale v rámci normy. Bal keď sa ti niekto páči a daj šancu aj keď nie je dokonalý... držím palce dievča! IDEŠ! :)

neznamy1986

Simdima: Hlavne nebuď jak mnohé - že o niekoho čo sa správa milo a pozorne ani len nezavadia (lebo taký je suchý a nezaujímavý, nič sa s nim neda zažiť) alebo jak z jedneho facebook vtipu... Kde jedna ooooooo bože, pošli mi prosím niekoho - koho by som mohla milovať atď... A Boh na to, veď som ti poslal piatich a ty si každému povedala, že ho berieš iba ako dobrého kamaráta :D