Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nájdem lásku?

Príspevok v téme: Nájdem lásku?
Simdima

Viem že tu podobnych tem bolo x,ale píšem za seba.Môžem v 19tich rokoch zažiť prvú opätovanu lásku?Doteraz som zažívala buď neopätovane alebo ja som nič necítila k dotyčnému.Aby bolo jasné nehľadám žiadneho boháča,ako tu niektorí viete obviňovať ženy,takže takí trollovia mi ani nepište.Mozem byť prekliata preto som doteraz nikoho nestretla?Ako už by bol najvysši čas nech si aspoň trochu tu lásku užijem, lebo o rok odchádzam pracovne minimálne na 4 roky do zahraničia a so žiadnymi cudzincami si nemienim nič začínať.(A nezačnite ma presviedčať že aj tam môžem nájsť lásku keď to nechcem).Ja chcem Slováka.Moze to byť prekliatie alebo osud samoty?

Libertz

Ahoj, ja mam celkom podobne problemy, je to v dnesnej dobe tazke. Ale hlavu hore si holka, mas len 19 to je uplna pohoda. Ja z toho mavam tiez mnozokrat dilemy, je to sialena doba. Ludom hrabe nevazia si skutocnych hodnot... aj co sa mi stalo naposledy na aku extremnu falosnost som narazil, to nemalo obdoby. Ak chces napis mi na mail, ja o tom rad pokecam 19seals94@gmail.com

ahjajjaj

ahoj, to či v súčasnom veku môžeš nájsť pravú lásku, záleží od Tvojej osobnej zrelosti a aj od zrelosti partnera, na ktorého by si natrafila. Okrem fyzickej atraktivity a príťažlivosti tam zohráva veľkú roľu úcta k druhému, schopnosť komunikácie a podporovať ho vo všetkom....ďalej aj to, do akej miery je on ochotný sa deliť s Tebou o svoje myšlienky a pocity a plány.
Takže vylúčené to nie je, ale je možné, že nájdeš nezrelú lásku, ktorej úlohou bude Ťa naučiť fungovať vo vzťahu a inak sa pozerať na seba samú a aj na ostatných ľudí.

Kalgan1

Prekliatia su hovadina. Si v pohode len mas holt smolu. Niekto najde partnera na cely zivot na zakladnej/strednej skole, niekto na vysokej, niekto moze mat do 40tky XY partnerov a ziaden nie je ten pravy a niekto nemusi mat cely zivot nikoho alebo len zle vztahy. Treba sa na to pozerat aj zo statistickej stranky a mysliet na zákony matematickej pravdepodobnosti. Na druhej strane zalezi aj od vlastnej iniciativy: mas vela zaujemcov a vsrtkych odmietas, lebo hladas ideal? Alebo nemas ziadnych zaujemcov ale z vlastnej hrdosti si zaseknuta, lebo odmietas spravit prvy krok? Alebo mas len zly odhad na ludi? Alebo sa pohybujes v nespravnych kruhoch a mala by si viac navštevovať miesta, kde je vyssia pravdepodobnost, ze stretnes dakoho s aspon par podobnymi záujmami. Ono tych dovodov môžu byť miliony...

Tutenstein_xD

Edo091 nesmej sa mu. On je na tom psychicky dosť zle a to nie je vtipné, keď je človek chorý. Toto je preňho aký si únik z reality, keď si vytvára jeden účet za druhým a pridáva sem tie jeho obrázky z internetu alebo píše dookola to isté, čo sa týka žien. Netreba na jeho príspevky vôbec reagovať a prejde ho to samo.

Edo091

Červ.kon resp.dobreuz tebe to nepripadá trápne sa sem vkuse registrovať?mám pocit,že ten uplačkany si Ty :DDD

Emanem

Cervenykonik/ dobreuz- vam ľuďom už s tými prehnanými nárokmi je*e.. čo su prehnane nároky?veď každý musí mať nejake nároky (nemyslim finančne)..veď keby človek nemal žiadne naroky tak by chodil s nejakym ozranom alebo niekým kto ledva ma dva zuby..spamatajte sa musíte mať naroky.. či ty dobreuzko by si sa uspokojil s nejakou takou čo vie ledva čítať?

chlap25

panebože veď máš len 19 rokov a už stresuješ...

ja mám 25 rokov a v živote som ešte nemal priateľku, zatiaľ čo ostatní v takomto veku už začínajú mať deti... ako myslíš že sa cítim ja? toto je prekliatie...

a ty si žena, takže ty si mala len nešťastie doteraz ale to sa minimálne o pár rokov zmení, keďže o mladé ženy do 25 je extrémny záujem zo strany mužov zo všetkých vekových skupín takže si ešte budeš môcť vyberať... máš to 10 ľahšie už len preto lebo si žena

ja sa budem musieť zmieriť s tým že dokonca života budem sám a budem musieť aj vyhľadať psychológa aby mi z toho úplne nepreskočilo... ak sa chceš baviť o prekliatí, tak sú na svete ľudia, ktorí to majú oveľa ťažšie...

tak si tu láskavo nesťažuj, v 19 si myslieť že máš prekliatie je smiešne...